راهکارهای نرم افزار مایکروسافت داینامیک CRM راه‌گشای صنایع و سازمان‌های مختلف است. در این مقاله می‌خواهیم در مورد صنعت بیمه اطلاعات بیشتری از این راهکار ارائه دهیم.

ویدئوی «یک روز زندگی» نشان می‌دهد که چگونه یک شرکت بیمه‌ای به مشتریان خود خدمات عالی ارائه می‌دهد و یک داستان موفقیت را برای آنها به ارمغان می‌آورد.

در این ویدئو فرآیندهایی که می‌توان برای صنعت بیمه تعریف کرد و هم‌چنین چگونگی مدیریت این فرآیندها به تفصیل توضیح داده شده است. چگونگی نحوه تعامل با بیمه شده و پاسخگویی به او در جهت افزایش رضایت‌مندی و بهبود خدمات پس از فروش از جمله مزایای راهکار بیمه‌ای پیاده‌سازی شده بر بستر مایکروسافت داینامیک سی آر ام است.

گزارش‌های کاربردی و متنوع با استفاده از هوش تجاری (BI) امکان دیگری است که مایکروسافت داینامیک CRMM برای شما فراهم می‌آورد. بیمه شده به‌راحتی از طریق کانال‌های ارتباطی مختلف با نرم افزار وارد تعامل می‌شود و از تمام مراحل پیشرفت درخواست خود در لحظه آگاه می‌شود.

برای مشاهده ویدئو کلیک کنید.

مزایایی که راهکار مدیریت ارتباط با مشتری برای صنعت بیمه خواهد داشت عبارتند از:

• تسهیل تعاملات از انواع کانال‌های ارتباطی
  • شفاف کردن فرآیندهای کسب‌وکار برای عاملان
  • ایجاد محیطی خاص برای هر مشتری
  • ابزارهای هوش تجاری قدرت‌مند برای دست‌یابی سریع به داده‌های کلیدی

شرکت سامانه‌های مدیریت (حرفه‌ای‌ترین شرکت ارائه‌دهنده‌ی راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری در ایران) آماده‌ ارائه‌ راهکارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در صنایع مختلف کشور است.