به گزارش اخبار رسمی، خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، با قدمت 80 ساله، خبرگزاری رسمی کشور محسوب می شود که همواره به حمایت از کسب و کار و تولید ملی اهتمام ورزیده و تلاش داشته است تا با انعکاس دستاوردهای کشور در حوزه‌های مختلف، به ایجاد فضای نشاط، امید و کارآفرینی در کشور کمک کند.

مجید کثیری مدیرعامل شرکت دانش بنیان پیام رسمانه با نام رسانه‌ای اخبار رسمی، در زمینه‌ی اهمیت این همکاری با ایرنا و سایر رسانه‌های مطرح کشور گفت: علی رغم اینکه کسب و کارهای ایرانی معدن گنج رویدادها و دستاوردهای شگفت‌انگیزند؛ اما متاسفانه دسترسی اکثر آنها به رسانه‌ها در ایران محدود است. شرکت‌ها و کسب و کارها برای رسانه‌ای‌سازی دستاوردهای خود با مشکلاتی چون تولید محتوا، هزینه‌ی بالا و دسترسی کند و غیرشفاف به رسانه‌ها مواجه هستند.

اخبار رسمی با اشراف به این محدودیت‌ها در جهت تسهیل این مشکلات، تلاش و حرکت کرده و همکاری ایرنا برای انتشار اخبار این شرکت‌ها، نقطه عطفی در این زمینه در کشور محسوب می‌شود.

کثیری در این زمینه افزود: اخبار رسمی به عنوان یک نیوزوایر و پل ارتباطی شرکت‌ها با رسانه‌های مختلف، از طرفی به شرکت‌ها برای ساده‌سازی روند توزیع محتوا و اخبار کمک می‌کند و از طرفی برای رسانه‌ها و مخاطبان آنها هویت منبع خبر و غیر قابل تکذیب بودن آنها را تضمین کرده و در کنار آن به اقتصاد رسانه و کسب درآمد پایدار و شفاف آن یاری می‌رساند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: انتشار خبر غیر رسمی در فضای مجازی و بدون ذکر منبع، باعث مشکلات بسیاری در فضای رسانه‌ای و کسب و کار و اعتماد مخاطبان شده است؛ اما امید است با این خدمات و همکاری مشترک با رسانه‌های کشور، به سمت شفاف‌سازی بیشتر پیش برویم و به توسعه‌ی روابط عمومی و اطلاع‌رسانی شفاف شرکت‌ها کمک کنیم.

گفتنی است شرکت‌ها برای توزیع اخبار خود در سطح رسانه‌های کشور و انتشار در رسانه‌های منتخب، می‌توانند به سایت اخبار رسمی به آدرس AkhbarRasmi.com مراجعه کنند.