نمایشگاه کتاب تهران بزرگترین رویداد نمایشگاهی است که استقبال از آن در روزهای پایانی و به ویژه تعطیلات افزایش پیدا می‌کند. حجم بالای مراجعه‌کننده به این نمایشگاه باعث شده تا علاوه بر فروش و عرضه کتاب، غرفه‌های جانبی با رائه انواع سرگرمی و غرفه‌های دیجیتال با ارائه محصولات دنیای تکنولوژی، به جذابیت‌های این فضای نمایشگاهی اضافه کنند.

یکی از این غرفه‌ها که از روز ابتدایی نیز جمعیت زیادی را جذب خود کرد غرفه فیلیمو است.

فیلیمو سرویسی اینترنتی برای تماشای فیلم و سریال و انیمیشن است که در زمینه فرهنگ سازی برای تماشای آنلاین محتوی در ایران پیش رو است.

این سرویس با ارائه به روزترین فیلم‌ها و سینماها و با حجم ترافیک رایگان بر روی بسیای از ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی از جمله شرکت مخابرات ایران، خود را به مهمترین و بزرگترین وی او دی ایران تبدیل کرده است.

همچنین با حضور در نمایشگاه کتاب علاوه بر تخفیف در ارائه اشتراک، دو مسابقه گردونه شانس و عکس برتر را برگزار کرده جوایز متعددی را هم به بازدیدکنندگان اهدا کرده است. این حضور نمایشگاهی اولین رویارویی بزرگ فیلیمو با مشترکان و مخاطبانش است که تا روز آخر یعنی 14 اردیبهشت ماه ادامه دارد.