تاثیر مصرف روغن ماهی در پیشگیری از آسم

تاثیر مصرف روغن ماهی در پیشگیری از آسم

نتایج تحقیق پژوهشگران دانشگاه روچستر نیویورک حاکی از آن است که مصرف محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ می تواند منجر به کاهش تولید IgE شود؛ IgE آنتی بادی ای است که باعث بوجود آمدن واکنش های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه های خفیف آسم می شود.

اسیدهای چرب امگا-۳ بعد از هضم تبدیل به واسطه های خاصی می شوند که بدون توقف عملکرد سیستم ایمنی، التهاب را متوقف می نمایند.

پژوهش های پیشین نشان داده بودند که بعضی اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی باعث تنظیم عملکرد سلول های B می شوند. در مطالعه جدید، تیم تحقیق نمونه خون ۱۷ بیمار را جمع آوری کرده و سلول های ایمنی Bشان را در لابراتوار تفکیک کرد تا تاثیر محصولات خالص امگا-۳ بر IgE و سایر مولوکل های تشدید کننده این بیماری را مورد مطالعه قرار دهند.

نتایج نشان داد تمامی افراد تا حدودی به اسیدهای چرب اُمگا-۳ واکنش نشان دادند و کاهش در میزان آنتی بادی IgE مشاهده شد.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر