ابلاغ دستورالعمل کارت اعتباری جدید

ابلاغ دستورالعمل کارت اعتباری جدید

بانک مرکزی، دستورالعمل جدید کارت اعتباری مرابحه را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

اعطاي كارت اعتباري 10، 30 و 50 ميليون توماني از سوي بانك‌ها، سياست جديد دولت براي تقويت قدرت خريد متقاضيان و تحريم تقاضا در بازار به‌شمار مي‌رود. بانك مركزي اجراي اين طرح از ابتداي مهرماه را به بانك‌هاي عامل ابلاغ كرده است. اين كارت‌ها بسته به اعتبار مشتري نزد بانك به همه اقشار متقاضي اعطا خواهد شد.

اين كارت‌ها محدوديتي در نحوه هزينه‌كرد ندارد و صاحب كارت مي‌تواند هر كالا يا خدماتي را خريداري كند. طبق دستورالعمل بانك مركزي امكان بازپرداخت به‌طور اقساط 12 تا 36ماهه يا نسيه اقساطي وجود دارد. بازپرداخت پيش از موعد با دريافت تخفيف 90درصدي از سود مستتر در قسط همراه خواهد بود. اگر مشتري در دوره تنفس كه احتمالا يك‌ماهه خواهد بود، به بازپرداخت مبلغ بپردازد، سودي به آن تعلق نمي‌گيرد.

همچنين امكان واريز وجه به كارت اعتباري از سوي مشتري، به‌منظور افزايش مبلغ قابل پرداخت در خريد‌هايي با مبالغ بيش از سقف‌هاي تعيين‌شده با استفاده از كارت اعتباري، وجود خواهد داشت. طبق اعلام بانك مركزي، مقرر است اين كارت‌ها به‌تدريج جايگزين تسهيلات متنوع خرد فعلي شبكه بانكي كشور در زمينه‌هاي مختلف شود.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


1 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

مهمان

یک‌شنبه, 09 آبان 1395

چرا راهی که سالها پیش توسط عده ای رفته و حالا تازه میخواهیم برویم؟؟؟
در همه امورات دچار این رنج و مصیبت هستیم روشی که اروپایی شاید قرن پیش ابداع کرد بتازگی بما وعده میدهید؟؟؟!
ایا تقلید صرف هم زمان و چند ملیارد هزینه و بیست سال تحقیق و تفحص میخواهد؟؟؟؟؟
چقدر بانکها خون بدل مردم کردند برای یک وام ساده درمان جهیزیه و دانشجویی و غیرو با چنین طرحی که سالها پیش در دولتهای غربی ابداع شده و موجب رشد شکوفایی هم میشوند و ملت شکنجه نمیشوند میتوان بار مردم را سبکتر کرد کاش در تقلید حداقل درست و کامل عمل میکردیم تا شکست نخورند مثلا نشود خرید و فروش اعتبار داخل کارت و بورس بازی بشود یا صرف پول شویی شود یا موجب رونق کالاهای وارداتی چینی بشود مصیبت ما یکی دوتا نیست از فرهنگ عامه بگیرید تا اقتصاد سست ضعیفی که با فروش منابع زیر زمینی زنده است و صنایع داغان مونتاژی مانند سایپا وایران فرقان!! الخ

پاسخ

ثبت نظر