آموزش پنهان کردن موقعیت خود در شبکه های اجتماعی

   
نام نویسنده:
|
دسته بندی:
|
چندی پیش خبری از یکی از هنرپیشگان معروف هالیوودی مطرح شد که او در زمان اقامت در هتلی در پاریس مورد سرقت مسلحانه قرار گرفته است. هنوز مشخص نیست که آیا عامل این سرقت مربوط به لو رفتن محل اقامت او بر اساس نوشته‎های خودش در شبکه‎های اجتماعی صورت گرفته باشد. بعضی معتقدند که پست‎های مکرری که از جانب خود او قبل از سرقت در فضای مجازی منتشر شده اطلاعاتی را در اختیار عاملان پشت این حمله قرار داده است.

خیلی از مواقع مطالبی که در صفحات مجازی به اشتراک گذاشته می‎شود، ممکن است به موضوعی که ارسال کننده حتی تصور آن را هم نمی‎کرده ربط پیدا کند. همه باید به این نکته توجه داشته باشند که هر چیزی را که در محیط‎های مجازی به اشتراک می‎گذارند (فرقی نمی‎کند که شما فرد مشهوری باشید یا نباشید) باید با دقت و وسواس همراه باشد. این روزها حتی کوچک‎ترین اطلاع رسانی ممکن است سرنخ‎هایی را در اختیار مجرمان قرار دهد تا به سمت شما جذب شوند.

اگر قصد ندارید از ارسال مطلب به شبکه‎های اجتماعی دست برداريد، مراحلی وجود دارد که با رعایت آن می‎توانید از خود محافظت کنید. در ادامه به مواردی خواهیم پرداخت که شما در مورد حساب‎های کاربری فعلی خود در شبکه‎های اجتماعی معروف باید به آن توجه داشته باشید.
Snapchat

هر چند اسنپ‎چت به شما اجازه نمی‎دهد موقعیت مکانی دقیق خود را شبیه به روش‎هایی که سایر شبکه‎های اجتماعی مثلوامکان آن را فراهم می‎کنند، به مطالب ارسالی خود ضمیمه کنید، اما اسنپ‎های شما همچنان می‎توانند بیشتر از آن چه شما تصور می‎کنید به بیرون درز پیدا کنند.

برای مثال، ژئوفیلترها می‎توانند به راحتی منطقه، محل برگزاری یک مراسم یا رویداد خاص را شناسایی کنند. این می‎تواند به طور بالقوه در زمانی که شما چیزی را در Story خود به اشتراک می‎گذارید، مشکل‌آفرین باشد. از آن جا که این اسنپ‎ها بر پایه ساختار زمانی ایجاد می‎شوند می‎توانند راحت‎تر موقعیت مکانی شما را در زمان‎های مشخص ردگیری کنند.

یکی از روش‎های پیشگیری از این مشکل این است که شما تنها در وضعیت پرواز (airplane mode) مطالب خود را به اسنپ‎چت ارسال کنید. در این حالت با وجودی که این اپلیکیشن قابلیت ذخیره را به طور فعال در اختیار ندارد اما شما همچنان می‎توانید پست‎های خود را ذخيره کنید. بعدا وقتی از حالت پرواز خارج شدید با فشردن گزینه سعی مجدد (retry) می‎توانید در پست‎هایی که ارسال آنها با شکست مواجه شده عکس نیز اضافه کنید.

علاوه بر این، برای به‎روزرسانی خاطرات جدید شما می‎توانید عکس‎هایی را در Story خود به اشتراک بگذارید که در بخش Camera Roll شما ذخیره شده است. همچنین عکس‎هایی که کمتر از 24 ساعت از ارسال آنها گذشته باشد به همان شیوه معمول، یعنی بدون نوار سفید رنگی که وقتی شما عکس‎های قدیمی‎‎تر را به اشتراک می‎گذارید نمایش داده می‎شوند، ظاهر خواهند شد.
Instagram

هر چندبه طور پیش فرض موقعیت مکانی عکس‎های شما را تگ نمی‎کند، اما همچنان این احتمال وجود دارد که شما به طور ناخواسته و بدون این که متوجه این موضوع باشید موقعیت مکانی خود را به اشتراک بگذارید. نسخه قبلیبه عکس‎ها اجازه می‎داد وقتی شما در حال آپلود آنها بودید حتی با وجودی که شما به طور دستی یک موقعیت مکانی را تعریف نکرده بودید این موقعیت مکانی را به شکل برچسب جغرافيایی اضافه کند. این به این معنا است که ممکن است شما به طور تصادفی موقعیت مکانی خانه یا محل کار خود را تگ کرده باشید و این احتمال وجود دارد که بدون این که متوجه شده باشید این اطلاعات را در اختیار دیگران قرار دهید.

برای بررسی این موضوع نگاهی به Photo Map خود (تبی که در پروفایل شما با علامت سوزن مکان یاب مشخص شده است) بیاندازید و با زوم کردن موقعیت مکانی عکس‎های خود را پیدا کنید و به مناطق اطراف محل کار یا زندگی خود توجه ویژه داشته باشید.

اگر می‎خواهید یک تگ را حذف کنید گزينه edit را در گوشه سمت راست بالای صفحه اپلیکیشن انتخاب کنید و بعد با انتخاب عکس، برچسب جغرافيایی (geotag) آن را پاک کنید و روی done تقه بزنید تا تغییرات ذخیره شود.

این اپلیکیشن در حال حاضر نقشه‎هایی را ایجاد می‎کند که تنها توسط صاحب حساب کاربری قابل دسترس است.همچنین در صدد حذف قابلیت Photo Map  است و به همین دلیل این مشکل خود به خود برطرف خواهد شد. اما تا آن زمان و محض احتیاط بد نیست آن را بررسی کنید.
Facebook و Twitter

اگر شما در آخرین به‎روزرسانی پست‎های خود موقعیت مکانی‎تان را به اشتراک گذاشته باشید، همو همبه طور خودکار در پست‎های بعدی شما نیز از موقعیت مکانی‎تان استفاده خواهند کرد. توجه داشته باشید که به طور پیش فرض هر دو اپلیکیشن به جای موقعیت مکانی دقیق تنها شهر را نشان می‎دهند و هیچ کدام نیز جزئیات مربوط به شهر را نمایش نخواهند داد.

اگر می‎خواهید در به‎روزرسانی مطالبخود یک مکان مشخص را ضمیمه کنید، باید گزینه مربوط به این کار را به مطلب خود اضافه کنید. به همین ترتیب، درنیز شما می‎توانید قابلیت Foursquare را اضافه کنید.

در هر دو اپلیکیشن، این کار باعث می‎شود تا مطلب شما (اگر به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده باشد) از طریق موقعیت مکانی قابل جستجو باشد. بنابراین بهتر است تا قبل از ترک محل از به اشتراک گذاری موقعیت دقیق مکانی خود خودداری کنید. علاوه بر این،یک گزینه با عنوان share precise location دارد که بهتر است در اغلب موارد از آن اجتناب کنید.

به جای پاک کردن خود تگ موقعیت مکانی، بهترین کاری که شما می‎توانید انجام دهید این است که از ارسال محتوایی که می‎تواند به شناسایی موقعیت مکانی شما کمک کند (لااقل تا وقتی که این مکان را ترک نکرده‎اید) اجتناب کنید.

منبع: شبکه

دیگر اخبار نویسنده

ارسال نظر


شخصی سازی Close
شما در این صفحه قادر به شخصی سازی نمیباشید