ثروتمندترین چهره های دنیای فناوری

ثروتمندترین چهره های دنیای فناوری

فناوری یکی از صنایع پولساز حال حاضر در جهان است. از میان 10 میلیاردر برتر فعلی دنیای فناوری چهار نفر از آنها دانشگاه را رها کرده، تمامی آنها مرد بوده و از دو کشور آمریکا و چین هستند.

ثروتمندترین چهره های دنیای فناوری چه کسانی هستند؟؟

1. بیل گیتس
ثروت خالص: 89.4 میلیارد دلار
سن: 60 سال
کشور: آمریکا 
صنعت: فناوری
منبع ثروت: مایکروسافت
بیل گیتس نه تنها ثروتمندترین فرد در این فهرست بلکه ثروتمندترین فرد در جهان است. در 30 سالگی زمانی که سهام مایکروسافت وارد بورس شد وی به یک میلیارد مبدل شد. گیتس یکی از بنیانگذاران مایکروسافت است و برای سال ها هدایت این شرکت را بر عهده داشت و سرانجام در سال 2000 از سمت مدیرعاملی کناره گیری کرد. او همچنان در هیئت مدیره مایکروسافت حضور دارد اما بیشتر زمان خود را در حال حاضر صرف کارهای بشردوستانه می کند. وی در کنار همسرش ملیندا گیتس بنیاد بیل و ملیندا گیتس را بنیان نهاده اند.

2. جف بزوس
ثروت خالص: 51.2 میلیارد دلار
سن: 52 سال
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری 
منبع ثروت: آمازون
جف بزوس فعالیت خود را از گاراژ خانه خود آغاز کرد و با تسهیل خرید و فروش آنلاین به یک میلیاردر مبدل شده است. ابتدا انجام خرید و فروش در آمازون تنها به کتاب محدود می شد اما پس از مدتی شامل هر چیز دیگری نیز شد. جف بزوس دیگر تنها بر خرده فروشی آنلاین متمرکز نیست و کارهای دیگری مانند مالکیت روزنامه (واشنگتن پست) و ارسال موشک به فضا (بلو اُریجین) در دایره فعالیت های وی قرار دارند. 

3. مارک زاکربرگ
ثروت خالص: 46.2 میلیارد دلار
سن: 31 سال
کشور: آمریکا 
صنعت: فناوری
منبع ثروت: فیسبوک 
مارک زاکربرگ بنیانگذار فیسبوک، بزرگترین شبکه اجتماعی حال حاضر جهان است. وی فیسبوک را در هنگامی که در دانشگاه هاروارد حضور داشت توسعه داد و برای راه اندازی آن تحصیل در دانشگاه را رها کرد.

 4. لری الیسون
ثروت خالص: 46.1 میلیارد دلار
سن: 71 سال
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری
منبع ثروت: اوراکل 
لری الیسون یکی از بنیانگذاران شرکت اوراکل، از بزرگترین شرکت های نرم افزاری جهان است.اوراکل پس از مایکروسافت دومین شرکت بزرگ نرم افزاری جهان است.

5. لری پیج
ثروت خالص: 37.8 میلیارد دلار
سن: 42 سال 
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری
منبع ثروت: گوگل
لری پیج، یکی از بنیانگذاران گوگل، در حال حاضر مدیرعامل هلدینگ آلفابت است در شرایطی که سرگئی برین سمت ریاست این هلدینگ را بر عهده دارد. الگوریتم موتور جستجوی گوگل حاصل فعالیت های لری پیج است. وی در 30 سالگی به یک میلیاردر مبدل شد و در تصاحب اندروید توسط گوگل نقش داشت.

6. سرگئی برین
ثروت خالص: 36.2 میلیارد دلار
سن: 42 سال
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری
منبع ثروت: گوگل
سرگئی برین و لری پیج در سال 1998 شرکت گوگل را تاسیس کردند. اگرچه گوگل طی دوران حیات خود بسیار تغییر کرده اما بسیاری از محصولات و خدمات این شرکت بر پایه موتور جستجوی گوگل که در اواخر دهه 1990 معرفی شد، شکل گرفته اند. در حال حاضر، سرگئی برین از طریق شرکت مادر آلفابت بر گوگل نظارت دارد.

7. جک ما
ثروت خالص: 26.3 میلیارد دلار
سن: 51 سال
کشور: چین 
صنعت: فناوری 
منبع ثروت: علی بابا
جک ما به عنوان جف بزوس چین شناخته می شود. وی بنیانگذار شرکت علی بابا است که معادل چینی فروشگاه آنلاین آمازون است. جک ما هیچ نسبتی با پونی ما ندارد. سهام علی بابا در سال 2014 در بزرگترین عرضه سهام جهان به ارزش 25 میلیارد دلار وارد بورس شد.

8. استیو بالمر
ثروت خالص: 25.9 میلیارد دلار
سن: 59 سال 
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری
منبع ثروت: مایکروسافت
استیو بالمر در سال 1980 تحصیل در دانشگاه استنفورد را برای پیوستن به دوست خود بیل گیتس در شرکت مایکروسافت رها کرد. وی فعالیت خود را به عنوان مدیر تجاری آغاز کرد و در دوران حضورش در مایکروسافت به مقام مدیرعاملی این شرکت نیز رسید. استیو بالمر دیگر در مایکروسافت حضور ندارد اما از جمله افرادی است که به واسطه سهامداری یک شرکت به یک میلیاردر مبدل شده است. وی تیم بسکتبال لس آنجلس کلیپرز را در سال 2014 به قیمت 2 میلیارد دلار خریداری کرد.

9. مایکل دل
ثروت خالص: 18.9 میلیارد دلار
سن: 51 سال 
کشور: آمریکا
صنعت: فناوری
منبع ثروت: دل مایکل دل در سال 1984 شرکت PC Ltd.، سلف شرکت دل، را تاسیس کرد. اندکی بعد وی تحصیل در دانشگاه را رها کرد تا به صورت تمام وقت به کسب و کار ساخت رایانه بپردازد. در 23 سالگی، شرکت مایکل دل وارد بورس شد و سرمایه ای 30 میلیون دلاری - 18 میلیون دلار از آن مایکل دل بود - فراهم شد. ساختمان مرکزی دل همچنان در تگزاس قرار دارد و بیش از 100 هزار کارمند در کشورهای مختلف جهان دارد.

10. پونی ما
ثروت خالص: 18.2 میلیارد دلار
سن: 44 سال
کشور: چین 
صنعت: فناوری
منبع ثروت: تنسنت
هلدینگز پونی ما (ما هواتنگ) در ابتدا از بازار سهام کسب درآمد می کرد و پس از مدتی شرکت تنسنت را به همراه دوستان دانشگاهی خود پایه گذاری کرد. نخستین محصول اصلی این شرکت سرویس پیام رسان QQ بود که در چین عرضه شد. از آن زمان، تنسنت رشد شگفت انگیزی داشته و در کسب و کارهای مختلفی سرمایه گذاری کرده است.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر