دنیای موبایل

هواوی تا ۲ ماه دیگر می‌خواهد متفاوت‌ترین گوشی تاشدنی دنیا را بسازد

مریم محمودی مریم محمودی دوشنبه, 25 تیر 1403 287 بازدید 1 دقیقه مطالعه
هواوی تا ۲ ماه دیگر می‌خواهد متفاوت‌ترین گوشی تاشدنی دنیا را بسازد

به نظر می‌رسد که هواوی قصد دارد در دو ماه آینده یکی از نوآورانه‌ترین گوشی‌های تاشو دنیا را رونمایی کند و سبکی جدید برای خود به ثبت برساند.

براساس گفته‌های یکی از افشاگران در شبکه اجتماعی ویبو، هواوی احتمال دارد در عرض دو ماه آینده گوشی تاشویی با طراحی منحصربه‌فرد و دارای دو لولا معرفی کند.

گفته شده که این گوشی تاشو جدید هواوی قیمتی بالا خواهد داشت و عرضه آن به صورت محدود خواهد بود، که این نشان می‌دهد این محصول بیشتر جنبه نمایشی دارد.

محصولات جدید و خلاقانه اغلب در ابتدای عرضه‌شان با قیمت بالایی به فروش می‌رسند؛ اما انتظار می‌رود با پیشرفت تکنولوژی و کاهش هزینه‌های تولید، قیمت آن‌ها کاهش یابد.

huawei dsf2
-

بر اساس پتنت‌های فاش‌شده، این گوشی تاشو جدید هواوی دارای نمایشگری ۱۰ اینچی خواهد بود که از دو ناحیه تا می‌شود و مشکلی از بابت چین‌خوردگی نخواهد داشت.

گفته می‌شود که این گوشی تاشو هواوی با دو لولا، می‌تواند جایگزین گوشی‌های تاشوی فعلی و همچنین آیپد شود؛ ادعای بزرگی که باید دید آیا به واقعیت می‌پیوندد یا خیر.

 

اگر علاقه‌مند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکه‌های اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.

منبع: weibo.com

مریم محمودی
مریم محمودی — کارشناس تولید محتوا

سلام من مریم هستم علاقه‌مند به حوزه تکنولوژی و فعال در زمینه تولید محتوا متنی؛ هر روز ساعت زیادی رو صرف نوشتن و ویراستاری می‌کنم و خوشحال میشم که نظرتون رو با من در میون بزارید.

مطالب مرتبط

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید