تکنولوژی و فناوری

جریمه ۳۵ میلیون دلاری به‌دلیل نظارت بر کارمندان شرکت؛ آمازون اعتراض کرد

پویان معصومی پویان معصومی دوشنبه, 06 فروردین 1403 383 بازدید 1 دقیقه مطالعه
جریمه ۳۵ میلیون دلاری به‌دلیل نظارت بر کارمندان شرکت؛ آمازون اعتراض کرد

به دلیل راه‌اندازی سیستم نظارت بر کارکنان، رژولاتوری فرانسه جریمه‌ی سنگینی برای آمازون تعیین کرده است.

در پاسخ به تصمیم این رژولاتوری، آمازون در روز گذشته درخواست تجدیدنظر کرد، زیرا CNIL فرانسه جریمه‌ای به ارزش ۳۲ میلیون یورو (۳۴٫۵۸ میلیون دلار) برای این شرکت معتبر را تعیین کرده بود. این جریمه به دلیل راه‌اندازی سیستم نظارت بر فعالیت و عملکرد کارکنان در آمازون در نظر گرفته شده بود.

دو ماه پیش، رژولاتوری CNIL به دلیل راه‌اندازی سیستم نظارتی بدون مجوز، شرکت Amazon France Logistique را جریمه کرد. این شرکت مسئول مدیریت انبارهای بزرگ آمازون در فرانسه می‌باشد.

آمازون اعلام کرد که با نتیجه‌گیری نادرست و غلطی که CNIL انجام داده است، مخالفت می‌کند و درخواست تجدیدنظر داده است. تا کنون، CNIL به درخواست تجدیدنظر آمازون واکنشی نشان نداده است.




اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع: reuters

برچسب‌ها:
پویان معصومی
پویان معصومی — کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.

مطالب مرتبط

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید