پیش بینی ها حاکی از این است که این سیستم عامل پرچم دار مایکروسافت خواهد بود.
احتمالا علاوه بر ارائه ی ویندوز 10 بر روی فلش USB که هنوز قطعی نشده این ویندوز برای کاربران لپ تاپ ها و تبلت ها ،طبق روال سابق بر روی بسته بندی های CD , DVD  ارائه خواهد شد.بنابراین مایکروسافت علاوه بر ارائه ی محصولش به صورت سنتی راه های جدیدتری را نیز امتحان می کند.
اگر فروش به این صورت باشد،کاربران برای مراحل نصب و راه اندازی ویندوز 10 زمان کم تری هدر می دهند و از مرحله ی دانلود نجات پیدا خواهند کرد که خودش پروسه ی وقت گیری بوده است.
نسخه نهایی و کامل ویندوز 10 در 29 جولای یعنی کم تر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد و شنیده ها حاکی است که قیمت آن حدود 119 دلار به بالا خواهد بود.
 البته مایکروسافت پیش از این اعلام کرده بود ویندوز 10 برای کابران ویندوز 8 به رایگان به روز رسانی خواهد شد.بنابراین این کاربران نیازی به خرید مجدد این محصول نخواهند داشت.
مایکروسافت تا امروز سیری جالب و تقریبا صعودی در ارائه ی محصولات داشته و جز پیشگامان بوده است از ویندوز xp تا ویندوز 10 و از عرضه ی محصولاتش به سبک سنتی تا امروزه به صورت مدرن تر.
حال باید منتظر بود که ویندوز 10 چقدر می تواند نظر کاربران را به خود جلب کند.