چیزی که به چشم می خورد این است که محلی برای دوربین و فلش آن تعبیه شده است. بر اساس این طراحی می توان فهمید که این موبایل با پیکربندی دوربینی مشابه دوربین های موجود بر روی گلکسی S6 و گلکسی EDGE S6 ارایه شده است. و این بدان معناست که فلش درست در کنار دوربین و نه در زیر آن قرار گرفته است. چنین چیزی درست همانند قاب های محافظ موبایلی است که برای گلکسی نوت 5 عرضه شده بود.
گفته می شود که گلکسی EDGE+ S6 همان گلکسی EDGE S6 با ابعادی بزرگتر و تغییراتی داخلی (شایع است که SoC ی Snapdragon 808ی آن با تراشه ی Exynos 7420 جایگزین خواهد شد) است. در نتیجه قاب های ارایه شده برای گلکسی EDGE+ S6 همان قاب های گلکسی EDGE S6 ولی با اندازه ای متفاوت خواهد بود. برای مشاهده ی تصاویر بیشتر به اینجا مراجعه نمایید.
پوشش های بدنه ی گلکسی نوت 5 و گلکسی S6 EDGE+ سامسونگ لو رفتند
MobileDirect شرکتی است که برای گوشی های هوشمند تجهیزات جانبی تولید می کند. در نتیجه می تواند اطلاعات مربوط به بدنه ی موبایل های جدید را پیش از عرضه ی رسمی آنها به بازار دریافت نماید. مدل های بدنه ی عرضه نشده ی Apple iPhone 5 و Apple iPhone 6 نیز پیش از این و توسط این شرکت بر روی اینترنت قرار داده شده بود. امروز صبح MobileDirect تصاویری از دو موبایل رونمایی نشده ی اندرویدی را منتشر نمود. این دو موبایل گلکسی نوت 5 و گلکسی S6 EDGE+ سامسونگ هستند.
سؤال از این مطلب
بعد از خواندن مطلب بپرسید؛ پاسخ فقط از همین مقاله است.
این مطلب برایتان مفید بود؟
مطالب مرتبط
دیدگاهها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده. اگر نکتهای دارید، اولین نفر باشید.