هفته گذشته بود که با همکاری وزارت ارتباطات و ایرانسل، اولین سایت 5G در ایران رونمایی شد. حالا امروز هم شاهد افتتاح دومین سایت 5G در ایران در ساختمان مرکزی ایرانسل بودیم. در این سایت، اینترنت نسل پنجم در حضور رسانه‌ها تست شد و در این تست، ایرانسل موفق شد در محیط داخلی به سرعتی بیشتر از 1.5 گیگابیت بر ثانیه برسد که این تست را در ویدیو زیر می‌بینید.

مدیرعامل ایرانسل، بیژن عباسی آرند، معتقد است که فناوری نسل پنجم صرفا یک تغییر نسل در حوزه ارتباطات نیست و متخصصین امر سه ویژگی اصلی در تعریف فناوری نسل ۵ پیش بینی کرده‌اند که هر کدام آن راس تشکیل یک مثلث تکنولوژی است. وی درباره این سه راس چنین توضیح می‌دهد:

۱- پهنای باند زیاد که مشترک می‌تواند یک سرعت بسیار بالاتری را نسبت به نسل قبل در استفاده اینترنت به دست بیاورد و یک تجربه به مراتب بهتری را نسبت به فورجی در سرعت و ارتباط خواهند اشت ۲- قابلیت اتصال انبوه Massive Connectivity که زیرساخت لازم برای شهر و خانه هوشمند را فراهم می‌سازد. ۳- بحث پایداری بالا و تاخیر خیلی کم نیز با فایوجی به وجود خواهد آمد که در مباحثی چون سلامت از راه دور و گیم کاربرد خواهد داشت.

-

اخبار مرتبط:

سیزدهمین جشنواره وب و موبایل ایران به صورت آنلاین برگزار می‌شود

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.