ال جی K10 2017 با نام K20 پلاس به T-Mobile رسید!

مجتبی ذکایی چهارشنبه, 01 دی 1395 903 بازدید 2 دقیقه مطالعه
ال جی K10 2017 با نام K20 پلاس به T-Mobile رسید!

سازنده کره ای در نظر دارد که در ماه ژانویه ( 12 دی تا 12 بهمن ) در کنگره جهانی موبایل 2017 بارسلونا از این گوشی هوشمند رونمایی کند!

ال جی گفته است که می خواهد در کنگره جهانی موبایل 2017 از چند گوشی هوشمند رونمایی کند. بسیاری از گوشی های سری K این سازنده در ماه آینده در معرض عموم قرار می گیرند؛ محصولاتی که برخی از آن ها قرار است توسط شرکت های واسط در آمریکا نیز عرضه شوند. 

یکی از این شرکت ها T-Mobile نام دارد که قرار است حداقل یکی از محصولات جدید سازنده کره ای را در آمریکا عرضه کند. ایوان بلس، منبع خبری برتر دنیای گوشی های همراه، گفته است که این شرکت سال آینده گوشی ال جی K10 مدل 2017 را در بازار عرضه می کند علی رغم این که شرکت های دیگر می خواهند همین محصول را با نام های دیگری نظیر ال جی K20 پلاس در اختیار کاربران بگذارند. 

هنوز اطلاعاتی در مورد قیمت و تاریخ عرضه این گوشی هوشمند منتشر نشده است با وجود این انتظار می رود که منابع خبری در ماه آینده مطالبی را در مورد این محصول منتشر کنند. 

طبق آنچه که تا به حال توسط سایت های خبری ارائه شده این گوشی هوشمند رنج متوسط از یک نمایشگر 5.3 اینچی اچ دی 720 پیکسلی، دوربین سلفی واید انگل 5 مگاپیکسلی، اسکنر اثر انگشت و شیشه محافظ 2.5D منحنی شکل در قسمت جلویی و پشتی دستگاه بهره می برد. 

دو گوشی دیگر نیز توسط ال جی در CES 2017 در معرض عموم قرار می گیرد!

همه اطلاعاتی که تا به حال در مورد گوشی ال جی K10 مدل 2017 منتشر شده در پاراگراف فوق مختصر شده است که با توجه به آن ها می توان گفت که احتمالا این محصول برترین دستگاهی که قرار است از طرف سازنده کره ای در نمایشگاه در معرض عموم قرار گیرد، نیست. 

طبق شایعه های منتشر شده ال جی در نظر دارد که در کنگره جهانی موبایل 2017 از دو گوشی هوشمند دیگر هم در کنار مدل ال جی K10 2017 رونمایی کند؛ محصولاتی که هیچ یک از آن ها از خانواده گوشی های سری K این سازنده نیستند و در واقع ال جی ایکس کالیبور (X calibur) و ال جی استایلو 3 پلاس (Stylo 3 Plus) نام دارند. 

بجز این دو نام اطلاعات دیگری در مورد این دو گوشی هوشمند منتشر نشده است اگرچه که می توان احتمال داد که این دو دستگاه نیز در یکی از روزهای سال آینده وارد بازار کشور آمریکا شوند. 

 

منبع: softpedia

مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید