گوشی پرچم دار جدید HTC با یک پردازشگر اسنپدراگون 835 وارد بازار می شود!

مجتبی ذکایی پنج‌شنبه, 07 بهمن 1395 484 بازدید 2 دقیقه مطالعه
گوشی پرچم دار جدید HTC با یک پردازشگر اسنپدراگون 835 وارد بازار می شود!

این گوشی هوشمند در کنگره جهانی موبایل معرفی نمی شود!

سازندگان زیادی می خواهند از گوشی های پرچم دار خود در ماه دیگر در کنگره جهانی موبایل رونمایی کنند اما اچ تی سی از جمله این سازندگان نیست. چیالین چانگ، یکی از مدیران اچ تی سی، در یک مصاحبه به سایت خبری تی بریک (Tbreak) گفته است که اچ تی سی می خواهد یک گوشی پرچم دار جدید را با پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 835 وارد بازار کند اما این محصول را در کنگره جهانی موبایل رونمایی نمی کند. 

سازنده تایوانی اخیرا از گوشی پیشرفته یو اولترا (U Ultra) و گوشی رنج متوسط یو پلی (U Play) رونمایی کرده است. برخی هنوز نمی دانند که چرا اچ تی سی در ساخت گوشی یو اولترا به جای استفاده از پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 835 از پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 821 استفاده کرده است. چیالین چانگ در این رابطه مطلب زیر را بیان کرده است:

" اچ تی سی همیشه در پروسه استفاده از پردازشگرهای جدید پیشرو بوده است؛ آنچه که باید به آن اشاره کرد این است که تصمیم استفاده از پردازشگر SD821 در گوشی یو اولترا 9 ماه پیش گرفته شد. پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 821 در حال حاضر یکی از بهترین گزینه هایی است که در دسترس گوشی سازان قرار دارد با وجود این هر زمانی که پردازشگر جدیدی وارد بازار شود اچ تی سی یکی از اولین سازندگانی خواهد بود که از آن در ساخت محصولاتش استفاده می کند. "

طراحی متقارن یو اولترا، مانعی برای استفاده از یک باتری بزرگ تر!

نکته مسلم این است که گوشی پرچم دار جدید اچ تی سی چند ماه دیگر در معرض عموم قرار می گیرد. طبق شایعه های موجود دلیل این که ال جی G6 و برخی از گوشی های هوشمند به پردازشگر اسنپدراگون 835 مجهز نمی شوند سامسونگ است که می خواهد اولین شرکتی باشد که گوشی خود را ( گلکسی S8 ) با تراشه کوالکوم اسنپدراگون 835 وارد بازار کند. 

آقای چانگ گفته است که اچ تی سی قبل از این که تراشه پیشرفته جدید وارد بازار شود برای چند ماه پیشتاز خواهد بود اما این پیشتازی متعلق به یک دوره زمانی دیگر است و نه بازه زمانی که کنگره جهانی موبایل در آن برگزار می شود. وی در ارتباط با استفاده از یک باتری 3,000mAh در کنار نمایشگر 5.7 اینچی QHD در ساخت گوشی یو اولترا مطلب زیر را اعلام کرده است: 

" ما می توانستیم از یک باتری بزرگ تر در ساخت این گوشی هوشمند استفاده کنیم اما این کار طراحی گوشی را تحت تاثیر قرار می داد. هدف ما این بود که از یک طراحی متقارن در ساخت گوشی یو اولترا استفاده کنیم و این امر باعث شد که اندازه باتری به دلیل نوع طراحی دیواره های جانبی بدنه گوشی تحت تاثیر قرار گیرد. ایده اصلی ایجاد یک تعادل بین سبک طراحی، قابلیت های نرم افزاری و ویژگی شارژ سریع گوشی بود و این که محصولی ساخته شود که بتواند به واسطه باتری خود حداقل یک روز کامل روشن بماند. "

منبع: softpedia

مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید