تبلت لنوو Tab3 8 Plus با اسنپدراگون 625 در گیک بنچ!

لنوو در ماه سپتامبر ( 11 شهریور تا 9 مهر ) سال گذشته اطلاعاتی را در مورد یکی از تبلت هایش با نام تب 3 8 پلاس منتشر کرد، محصولی قدرتمند که به عنوان جانشین مدل تب 3 8 ساخته شد.
جزییاتی که برای اولین بار از تبلت تب 3 8 پلاس منتشر شد نشان دادند که این تبلت نسبت به مدل صد دلاری قبلی خود از برخی جهات ارتقاء یافته است؛ امروز منابع خبری دوباره مطالب جدیدی را از این محصول که به یک تست بنچ مارک گیک بنچ (Geekbench) فرستاده شده بود، منتشر کردند؛ مطالبی که جزییات پیشین را تا حدی تایید می کنند.
در لیست منتشر شده توسط گیک بنچ ذکر شده است که تبلت جدید لنوو شماره سریال TB-8703F را بر روی خود دارد و از یک پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 625 و رم 3 گیگابایتی بهره می برد. طبق اطلاعات منتشر شده توسط گیک بنچ این تبلت امتیازاتی معادل 935 و 4667 را در تست های تک هسته ای و چند هسته ای کسب کرده است. با توجه به میزان امتیازات کسب شده توسط این دستگاه می توان گفت که تبلت تب 3 8 پلاس به خوبی از عهده انجام کارهای روزانه مورد نظر کاربران بر می آید.
گیک بنچ همچنین اعلام کرده که تبلت تب 3 8 پلاس از یک نمایشگر فول اچ دی 1920 در 1080 پیکسلی، سیستم عامل اندروید 6.0.1 مارشمالو، حافظه داخلی 32 و 64 گیگابایتی، دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی بهره می برد. هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد بازار عرضه و قیمت این تبلت منتشر نشده است اما می توان انتظار داشت که سازنده چینی این محصول را با اختلاف قیمت اندکی نسبت به مدل پیشین آن وارد بازار کند.
منبع: phonearena