اپل (Apple) در رقابت کنترل خانه هوشمند با فرامین صوتی شکست خورده !

مجتبی ذکایی پنج‌شنبه, 12 شهریور 1394 669 بازدید 1 دقیقه مطالعه
اپل (Apple) در رقابت کنترل خانه هوشمند با فرامین صوتی شکست خورده !

اپل (Apple) در رقابت کنترل خانه هوشمند با فرامین صوتی شکست خورد

سؤال از این مطلب

سؤال خود را بپرسید؛ پاسخ فقط بر اساس همین مقاله است.

آمازون بیانیه های دیگری نیز  را در این زمینه منتشر کرده است ، الکسا (Alexa) وسیله دارای قابلیت کنترل صوتی شرکت اکو می تواند وسایل خانگی هوشمند بیشتری را در مقایسه با برنامه Siri شرکت اپل کنترل کند . Siri تنها وسایلی مانند پریزهای هوشمند ای هوم را کنترل می کند که برای مجموعه HomeKit طراحی شده اند . تنها وسایلی که درمجموعه HomeKit نیستند ولی می توان انها را با استفاده از برنامه Siri کنترل کرد ، هاپ پرو مجهز به اینتل ان هوم کیت (Intellon's HomeKit enabled Hub Pro) است که تنها با وسایل اینتل ان کار می کند .

b 550 0 16777215 00 images stories news amazon echo devices

 

در مقایسه اکو می تواند وسایلی نظیر دستگاه های فلیپس (Philips) ، بلکین ومو (Belkin WeMo ) ، لامپهای دیودی ، کلیدهای هوشمند ، پریزهای جی ای ( GE ) ، لویتون ( Leviton ) ، کری ( Cree ) و دیگر وسایلی که وینک هاب(Wink Hub) را پشتیبانی می کنند ، را کنترل کند. دستگاه اکو امازون 179.99$ قیمت دارد

برچسب‌ها:
مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید