اریکسون : میزان انتقال اطلاعات جهانی گوشی همراه در سه ماه دوم به بیش از 55% رسید

مجتبی ذکایی شنبه, 14 شهریور 1394 498 بازدید 1 دقیقه مطالعه
اریکسون : میزان انتقال اطلاعات جهانی گوشی همراه در سه ماه دوم به بیش از 55% رسید

اریکسون : میزان انتقال اطلاعات جهانی گوشی همراه در سه ماه دوم به بیش از 55% رسید

سؤال از این مطلب

سؤال خود را بپرسید؛ پاسخ فقط بر اساس همین مقاله است.


رشد میزان انتقال داده ها با استفاده از گوشی همراه بیشتر بدلیل وجود گوشی های هوشمند ، نسل سوم (3G) و نسل چهارم (LTE) اپراتورهای گوشی همراه بوده است . تعداد کاربران LTE از 115 میلیون نفر به 740 میلیون نفر و میزان فروش گوشی های هوشمند نیز در سه ماه دوم سال 2014 از 65 % به 75 %  افزایش داشته در حالی که تعداد کاربرانی که تنها از سیستم GSM استفاده می کنند در سه ماه دوم 80 میلیون نفر کاهش یافته است .
اریکسون براین باوراست تا پایان دهه اول تیر ماه تعداد گوشی های همراه به 7.2 میلیارد دستگاه رسیده باشد (5% افزایش سالانه و 0.7% افزایش در هر سه ماه )  به این معنی که تعداد گوشی های همراه برابر با 99% تعداد انسانهاست . در این دوره زمانی تعداد کاربران گوشی همراه در هند 12 میلیون نفر ، در میانمار 5 میلیون نفر ، در نیجریه و امریکا 4 میلیون نفر و در بنگلادش 3 میلیون نفر افزایش یافته است . طبق تخمین شرکت اریکسون چین در این سه ماه بدلیل متوقف شدن اپراتورها و توقف کپی سازی سیم کارت هیچگونه رشد شبکه ای نداشته است .

مجتبی ذکایی
مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید