گلکسی نوت 8 با اندروید 7.1.1 عرضه خواهد شد

یک وبسایت آلمانی تایید کرد که نسخههایی ازگلكسي نوت 8 با آخرین ورژن سیستم عامل اندروید مورد آزمایش قرار گرفتهاند. در صفحه نمایش گلکسی نوت 8 مانند گلکسی اس 8 از نسبت تصویر 18.5:9 استفاده شده است. در ادامه با فيسيت همراه باشيد.
به گزارش فيسيت، به نقل از ديجي رو، یک وبسایت آلمانی تایید کرد که نسخههایی ازگلكسي نوت 8 با آخرین ورژن سیستم عامل اندروید مورد آزمایش قرار گرفتهاند. در صفحه نمایش گلکسی نوت 8 مانند گلکسی اس 8 از نسبت تصویر 18.5:9 استفاده شده است. در ادامه با فيسيت همراه باشيد.
شایعات جدید نشان میدهند که درگلكسي نوت 8 از صفحه نمایش بی نهایت (Infinity) استفاده میشود. این صفحه نمایش را پیشتر در گلکسی اس 8 دیده بودیم. علاوه بر آن از نسخه سیستم عامل این گوشی نیز اندروید 7.1.1 خواهد بود.
سامسونگ گلکسی نوت 7R در ماه میلادی جاری عرضه خواهد شد. اما علاقهمندان بیشتر منتظر معرفی فبلت جدید سامسونگ یعنی گلکسی نوت 8 هستند.
آیا سامسونگ حسگر اثرانگشت را در زیر صفحه نمایش استفاده خواهد کرد یا خیر؟
سوالی که هنوز جواب دقیقی به آن داده نشده! ولی با توجه به اینکه قرار بود از این تکنولوژی در گلکسی اس 8 نیز استفاده شود و بنا به دلایلی این حسگر به پشت گوشی منتقل شد، به نظر میسد این اتفاق بیوفتد و در گلکسی نوت 8 شاهد حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش باشیم. قلم S Pen نیز همراه با گوشی خواهد بود که قطعا بهبودهایی در مقایسه با نسلهای قبلی خواهد داشت.