توییتر پیام‌های شخصی که دیلیت می‌کنید را ذخیره می‌کند

توییتر پیام‌های شخصی که دیلیت می‌کنید را ذخیره می‌کند

توییتر به کاربران این امکان را می‌دهد تا پیام‌های دایرکت خود را حذف کنند (البته گیرنده همچنان یک نسخه از این پیام‌ها را دارد). حال بنا به گزارش کاران ساینی، محقق امینیتی، مشخص شده که این پیام‌ها به طور کامل حذف نمی‌شوند. بلکه برخلاف این که به شما گفته می‌شود این پیام حذف شده، توییتر آن‌ها را در جایی ذخیره می‌کند. 
شما می‌توانید به راحتی با دانلود داده‌های آرشیو شده روی حساب کاربری خود در توییتر این پیام‌ها را بازگردانید. ساینی می‎گوید که حتی پیام‎های دریافتی و یا ارسالی از حساب‌های کاربری که به تعلیق درآمده‌اند هم ممکن است. خوشبختانه این باگ اصلاً خطرناک نیست چرا که این داده تنها برای کاربری که پیام را دریافت و یا ارسال کرده قابل دسترسی است. تنها چیزی که نگران کننده است این است که توییتر درحالی که گفته این پیام‌ها را حذف می‌کند اما دروغ گفته است. 
توییتر اعلام کرده که از این موضوع باخبر است و گفته که درحال بررسی کامل موضوع است. اما معنی این حرف تغییر در چیزی نیست. تنها چیزی که از این خبر می‌توان دریافت این است که هیچ چیز در اینترنت واقعاً از بین نمی‎رود حتی اگر یک شرکت خلاف آن را بگوید. 

 

بیشتر بخوانید:

همه زیر و بم‌های دیلیت اکانت موقت و دائمی اینستاگرام

ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام، سروش همراهی کنید.

 

 

0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر