ابتکاری برای گیمر های تنبل!

نگاه دیگران سه‌شنبه, 22 تیر 1395 988 بازدید 1 دقیقه مطالعه
ابتکاری برای گیمر های تنبل!

گیمرها برای انجام بسیاری از بازی‌های حرفه‌ای باید با صفحه کلید و ماوس به‌صورت همزمان کار کنند. از آنجا که هر دو وسیله برای کار باید روی سطحی صاف قرار بگیرند، گیمر چاره‌ای جز نشستن پشت میز رایانه ندارد.

به گزارش جام جم کلیک ، به‌این‌ترتیب آنها لذت لم دادن روی مبل و بازی در این موقعیت (که در بازی‌های کنسول امکان‌پذیر است) را از دست می‌دهند. خبر خوش برای گیمرها این‌که روکت سوا (Roccat Sova) راه‌حلی برای این موقعیت است. این دستگاه در اصل یک صفحه بلند با ابعاد 27.5 در 24 سانتی‌متر است که یک صفحه کلید را در سمت چپ و نیز فضایی برای حرکت دادن ماوس در سمت راست دارد.

این دستگاه توسط دو پورت یو.اس.بی به رایانه متصل می‌شود. به‌این‌ترتیب دیگر نیازی به حضور کاربر پشت میز نخواهد بود. روکت سوا قرار است پاییز امسال با قیمت 150 دلار به بازار عرضه شود.

 

برچسب‌ها:
نگاه دیگران
نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.

1 دیدگاه

Omid سه‌شنبه, 22 تیر 1395

همیشه واسم سواله چرا با وجود نعمت بزرگی مثل Xbox Wireless Controller with USB Dongle for Windows گیمرها از ماوس و کیبرد استفاده میکنن!؟

دیدگاه خود را بنویسید