پس از تداوم تحریمهای تجاری ایالات متحده، چین قصد دارد به منظور تقویت صنعت نیمههادی خود، یک صندوق سرمایهگذاری با هدف جذب 40 میلیارد دلار ایجاد کند.
اقدامات متوالی ایالات متحده برای محدود کردن تولید تراشهها در چین تاکنون به نتیجه مطلوبی نرسیده به نظر میرسد. به گزارش رویترز، چین قصد دارد با حمایت دولت، سومین صندوق سرمایهگذاری خود را در صنعت تراشه ایجاد کند و هدف این صندوق جذب 300 میلیارد یوان (41 میلیارد دلار) است. دو صندوق سابق در سال 2014 با جذب 138.7 میلیارد یوان (19 میلیارد دلار) و در سال 2019 با جذب 200 میلیارد یوان (27 میلیارد دلار) تأسیس شده بودند.
منتظر میشود که حدود 60 میلیارد یوان (8 میلیارد دلار) از طریق وزارت دارایی چین تأمین شود. هنوز سایر مشارکتکنندگان مشخص نشدهاند. این صندوق به طور واضح بر توسعه ابزارهای تولید تراشه تمرکز خواهد داد.
در همین راستا، شرکت چینی هواوی به نظر میرسد با همکاری با شرکت SMIC برای تولید تراشههای سری جدید کرین 9000 همکاری کرده است. فناوری 7 نانومتری SMIC به احتمال زیاد سرعت دانلود گوشی هوشمند میت 60 پرو را به مراتب بالاتر از دستگاههای 5G معمولی ارائه میدهد.
معرفی میت 60 پرو با تراشههای داخلی چینی، در مقابل تلاشهای ایالات متحده، ژاپن و هلند برای محدود کردن دسترسی به تراشههای چین و کنترل توانایی تولید چینیها قرار دارد. در این راستا، رئیسجمهور آمریکا، جو بایدن، در ماه آگوست یک فرمان اجرایی را امضا کرد که سرمایهگذاری در شرکتهای چینی که در زمینههای فناوری مانند نیمههادیها فعالیت میکنند را محدود میکند. حالا با تمام محدودیتها، چین به دنبال راهکارهای جدیدی برای توسعه صنعت تراشه خود میباشد.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: engadget
ثبت نظر