ایلان ماسک و آینده‌ای که در آن مرگ مفهومی ندارد!

elonmuskfdg

ایلان ماسک، بنیان‌گذار نورالینک، به اظهارنظرهای غیرمنتظره و جسورانه‌اش معروف است. او معتقد است که فناوری تراشه‌های مغزی نورالینک می‌تواند بینایی را به نابینایان بازگرداند، دردهای مزمن را از بین ببرد و حتی مفهومی به نام مرگ را بی‌معنا کند!

نورالینک و ایده انتقال خاطرات به کلون‌ها

ماسک در گفتگویی با پادکست FULL SEND اظهار داشت که اگر فناوری نورالینک بتواند خاطرات و احساسات یک فرد را ضبط کند، امکان انتقال آن‌ها به کلون آن فرد نیز وجود خواهد داشت. او این ایده را به مکانیسم ذخیره‌سازی در بازی‌های ویدیویی تشبیه کرد:

«مرگ در واقع از دست دادن اطلاعات است. حالا تصور کنید که اگر بتوانید این اطلاعات را حفظ و به بدن جدیدی منتقل کنید، دیگر مرگ معنایی نخواهد داشت. درست مثل بازی‌های ویدیویی که وقتی می‌میرید، دوباره از آخرین ذخیره بازی به مسیر خود ادامه می‌دهید

ایلان ماسک بر این باور است که با پیشرفت فناوری‌های نورالینک، می‌توان اطلاعات ذهنی افراد را ذخیره و حتی به یک بدن جدید منتقل کرد. اما این ایده، در حال حاضر بیشتر به یک تئوری علمی تخیلی شباهت دارد. نورالینک در حال حاضر بر کاربردهای درمانی و پزشکی تمرکز کرده و آزمایش‌های خود را روی افراد فلج انجام می‌دهد.

کاربردهای پزشکی تراشه‌های نورالینک

انتظار می‌رود تراشه‌های مغزی نورالینک در آینده برای درمان بیماری‌هایی مانند آلزایمر، پارکینسون، صرع و سایر اختلالات عصبی مورد استفاده قرار گیرند. حدود یک ماه پیش، ایلان ماسک اعلام کرد که تاکنون ۳ بیمار تحت ایمپلنت نورالینک قرار گرفته‌اند و نتایج آن‌ها کاملاً موفقیت‌آمیز بوده است. این شرکت قصد دارد در سال جاری ۲۰ تا ۳۰ بیمار جدید را تحت آزمایش قرار دهد.

 

2_16-1024x685.jpg
-

پروژه‌های تحقیقاتی نورالینک در آمریکا

نورالینک دو پروژه تحقیقاتی مهم را در ایالات متحده اجرا می‌کند که توسط سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) تأیید شده‌اند:

 پروژه اول: به ۵ بیمار اجازه می‌دهد تا با قدرت ذهن خود دستگاه‌هایی مانند کامپیوتر و تلفن همراه را کنترل کنند.
 پروژه دوم: برای ۳ بیمار طراحی شده و هدف آن، کنترل بازوهای رباتیک کمکی از طریق سیگنال‌های مغزی است.

 

با وجود جاه‌طلبی‌های ایلان ماسک درباره بی‌معنا شدن مرگ، فناوری نورالینک در حال حاضر بر کاربردهای درمانی و توانبخشی تمرکز دارد. اما اگر این فناوری بتواند در آینده به انتقال خاطرات و احساسات کمک کند، شاید روزی ایده زندگی نامیرا دیگر یک رویا نباشد!

 

اگر علاقه‌مند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکه‌های اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.

84yl1DIhDZwupRXl2It_V

مریم محمودی - کارشناس تولید محتوا

سلام من مریم هستم علاقه‌مند به حوزه تکنولوژی و فعال در زمینه تولید محتوا متنی؛ هر روز ساعت زیادی رو صرف نوشتن و ویراستاری می‌کنم و خوشحال میشم که نظرتون رو با من در میون بزارید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر