در سال ۲۰۲۳، مصرف برق از درآمد گوگل و مایکروسافت از برخی کشورها پیشی گرفت

gfjfgjgyjftj

طبق تحلیل مایکل توماس، در سال ۲۰۲۳ گوگل و مایکروسافت هر کدام ۲۴ تراوات ساعت برق مصرف کردند که این میزان بیشتر از مصرف برق بیش از ۱۰۰ کشور از جمله ایسلند، غنا و تونس است. این میزان مصرف برق تأثیرات قابل‌توجهی بر محیط‌زیست دارد.

طبق تحلیل مایکل توماس، در سال ۲۰۲۳ گوگل و مایکروسافت هر کدام ۲۴ تراوات ساعت برق مصرف کردند که این میزان بیشتر از مصرف برق بیش از ۱۰۰ کشور از جمله ایسلند، غنا و تونس است. این میزان مصرف برق تأثیرات قابل‌توجهی بر محیط‌زیست دارد.

گوگل و مایکروسافت نه تنها در مصرف برق از بسیاری کشورها پیشی گرفته‌اند، بلکه درآمدهای آن‌ها نیز از بسیاری کشورها بیشتر است. شرکت‌هایی مانند اینتل، گوگل و مایکروسافت در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر پیشرو هستند.

آمار نشان می‌دهد که مصرف برق گوگل و مایکروسافت در سال ۲۰۲۳ برابر با مصرف برق کشور آذربایجان با جمعیت حدود ۱۰٫۱۴ میلیون نفر بوده است. کشورهای ایسلند، غنا، جمهوری دومینیکن و تونس هر کدام ۱۹ تراوات ساعت و اردن ۲۰ تراوات ساعت برق مصرف کردند.

در سال ۲۰۲۳، گوگل درآمدی حدود ۳۰۵٫۶ میلیارد دلار کسب کرد و با ابزارهایی مانند گوگل کلاد، موتور جستجوی گوگل و یوتیوب حدود ۷۳۹ میلیارد دلار به اقتصاد جهانی کمک کرد. مایکروسافت نیز در سال ۲۰۲۳ درآمدی بالغ بر ۲۱۱٫۱۹ میلیارد دلار داشت و با توجه به استفاده گسترده از ویندوز، آفیس و مایکروسافت آژور، احتمالاً تریلیون‌ها دلار به اقتصاد جهانی کمک کرده است.

google-microsoft-energy-66941d8b9179e97267a66c67
-

گوگل در گزارش محیط‌زیستی خود از ذکر هزینه واقعی مصرف انرژی هوش مصنوعی خودداری کرده است. تولید ناخالص داخلی کشور آذربایجان که مصرف انرژی آن برابر با گوگل و مایکروسافت است، حدود ۹۸ میلیارد دلار است.

در سال ۲۰۲۳، تولید ناخالص داخلی اسلواکی به ۱۲۷ میلیارد دلار و ایسلند به ۳۰ میلیارد دلار رسید. درآمد و تأثیر اقتصادی گوگل و مایکروسافت بسیار بیشتر از تولید ناخالص داخلی برخی از این کشورها است.

گوگل و مایکروسافت از مدت‌ها پیش پیشگام استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بوده‌اند. گوگل از سال ۲۰۰۷ کربن‌خنثی بوده و هدف دارد تا سال ۲۰۳۰ از انرژی بدون کربن در تمام مراکز داده خود استفاده کند. مایکروسافت نیز هدف دارد تا سال ۲۰۳۰ کربن منفی شود.

 

 

اگر علاقه‌مند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکه‌های اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.

منبع خبر: x.comـcurious_founder

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر