اولین هماندیشی سازمانی و استارتاپی دوره هفتم سازمان نظام صنفی رایانهای فارس با میزبانی جناب آقای امیر درجه که عضو هیئت مدیره این سازمان و رئیس کمیسون نرمافزار و تجارت الکترونیک شیراز هستند، برگزار شد.
در ابتدا جلسه، جناب درجه به موضوع وظایف، بایدها و نبایدهای نظام صنفی شیراز اشاره داشتند و بیان کردند که نظام صنفی رایانهای کل کشور نزدیک به بیست سال است که تاسیس شده و به عنوانهای مختلف تحت این نام در تمامی استانها ارائه خدمت میکند.
خدمت این سازمان مانند چتری است که تمامی شرکتهای تکنولوژیک مانند فعالین گروه شبکه، نرمافزار، سختافزار، رباتیک و... را شامل میشود؛ این خدمات میتواند در امر تسهیلات، مجوزها و... باشد و بیشتر به صورت مادی و معنوی برای به رسمیت شناختن تمامی فعالین این حوزه به کار خواهد آمد تا در برخی امور تسهیل صورت پذیرد و اجرا روند را تسریع بخشد.
نظام صنفی شیراز در این دوره 18 عضو هیئت مدیره دارد که براساس نیاز کمیسیونهای مختلفی را تشکیل میدهند تا بتوانند راحتتر مسائل را مورد بررسی قرار دهند. در این دوره تعداد کمیسیونهای نظام صنفی به عدد 7 رسیده که عبارتند از کمیسیون شبکه و اینترنت، کمیسیون فرهنگی و رفاهی، کمیسیون مشاورین و فریلنسرها، کمیسیون آموزش و پژوهش، کمیسیون هوش مصنوعی، کمیسیون فناوریهای نوین و کمیسیون تجارت الکترونیک.
موضوع جلسه در همان ابتدا بیان شد که هدف از برگزاری این جلسه افزایش ارتباطات و ایجاد یک راه ارتباطی ما بین تمامی شرکتها، استارتاپها و هلدینگها خواهد بود تا یک همدلی و همکاری میان تمامی افراد این استان ایجاد شود.
در ادامه تمامی افرادی که در این جلسه گردهم آمده بودند، خود و کسب و کار خود را معرفی کردند تا در همان ابتدا هدف اصلی جلسه یعنی شناخت و ایجاد ارتباط محقق شود. افرادی که در این جلسه حضور داشتند بیشتر از حوزه استارتاپی نرمافزاری و برنامهنویسی بودند اما بودند عزیزانی که در حوزه تجارت الکترونیک فعالیت داشتند مانند: آموزش موسیقی به صورت آنلاین(خنیاگر)، پلتفرم خدماتی خدمت از ما و...
در ادامه این صحبتها رئیس کمیسیون تجارت الکترونیک افزود که در دور قبل سازمان نظام صنفی رایانهای فارس کار بسیار پسندیدهای که انجام شد، با همکاری شهرداری شیراز هزینه تعرفهبها به صفر رسید؛ یعنی شرکتهای عضو سازمان برای فعالیت در مناطقی که کاربری آنها مسکونی میباشد، نیازی نیست که برای اخذ مجوز سالانه پولی به شهرداری پرداخت کنند.
امیر درجه خاطر نشان کرد که با توجه به حوزه IT در سایر کلانشهرها، شهر شیراز متاسفانه عقب مانده اما هدف ما تلاش بیش از حد خواهد بود تا این عقب ماندگی برطرف شود و بتوانیم شیراز را به عنوان قطب IT جنوب کشور معرفی کنیم.
رئیس کمیسیون تجارت الکترونیک نصر شیراز فرصت را در اختیار حضار قرار داد تا از مشکلات خودشان بگویند؛ مشکلاتی که از صبح تا شب به عنوان کارفرما درگیر آن هستند.
اولین مسئلهای که مطرح شد بحث پرداخت حقوق به کارمندان و تمامی نیروهای کار در دستور جلسه قرار گرفت، این موضوع به دلیل شناخت برخی از مسائل استارتاپها و درد اصلی شرکتها مطرح شد. در ادامه بیان شد که پرداخت به تمامی افراد باید براساس صلاحیت هر فرد باشد که آن نیز خود یک مسئله جدید است چرا که نیروی کار متخصص فراوانی ندارد یا حتی در دسترس نیست.
چرا که در رشته کامپیوتر بیشترین نرخ ریزش وجود دارد به دلیل اینکه تمامی این متخصصان با داشتن یک لپتاپ تا سیستم میتوانند مهاجرت کنند و یا اینکه به صورت دورکاری به ادامه خدمت خود در شرکتهای دیگر بپردازند.
در ادامه مشکلات کاملا بیان شد و اشاره شد به پاشنه آشیل تمامی شرکتهای حوزه تک که بسیاری از مسائل حقوقی را نمیدانند و در بسیاری از مواقع با مشکلاتی سخت روبهرو میشوند.
سخن آخر
براساس عنوان شروع جلسه مشکلات تمامی افراد بیان شد و یک جلسه دوستانه شکل گرفت و براساس گفته جمع، همراهی و همدلی تمامی افراد برای حل و فصل تمامی موارد و ایجاد یک گروه ارتباطی گستردهتر جهت تسریع و مشورت کلی تحت پرچم نظام صنفی انجام خواهد شد. این بود گردهمایی اول با رئیس کمیسون نرمافزار و تجارت الکترونیک نصر شیراز.
اگر علاقهمند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکههای اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.
منبع خبر: فیسیت
ثبت نظر