گیرمو سونلاین، همبنیانگذار شرکت اوشنگیت و سازندهی زیردریایی منفجرشده تایتان، در نظر دارد سکونتگاههای شناور در ابرهای سیاره زهره ایجاد کند.
تنها چند هفته پس از انفجار زیردریایی تایتان که منجر به فوت مدیرعامل اوشنگیت و چهار نفر دیگر شد، یکی از بنیانگذاران این شرکت در نظر دارد گروهی دیگر از افراد را به محیط سکونتناپذیر دیگر اعزام کند.
در یک مصاحبه با بیزینساینسایدر، گیرمو سونلاین، همبنیانگذار اوشنگیت، علاقهاش را به اعزام هزار نفر به سکونتگاه فضایی شناور در جوّ سیارهی زهره تا سال ۲۰۵۰ بیان کرد. سیاره زهره بهخاطر داشتن اندازه و چگالی مشابه با زمین، بهعنوان دوقلوی زمین شناخته میشود.
باوجود اینکه جوّ زهره متشکل از بادهای پرسرعتی است که سطوح سمی دیاکسیدکربن و ابرهای اسیدسولفوریک را در سرتاسر سیاره پراکنده میکنند، سونلاین اهمیتی به این شرایط نامساعد نمیدهد و همچنان علاقهاش به این مسئله ثابت است. او بهاستناد به برخی از پژوهشها که ادعا میکنند بخشی از زهره ممکن است زیستپذیر باشد، بهدنبال سفر به این سیاره است.
در گفتگو با گیزمودو، سونلاین زهره را "سکونتپذیر" میداند و با استناد به ناسا و پژوهشهای برنامه زهره روسیه، ادعا میکند که دما و فشار در برخی از نقاط زهره به شرایط زمین شباهت دارد. همبنیانگذار اوشنگیت گفت: "افراد خارج از صنعت فضایی، کاملاً حق دارند که وقتی از رفتن به زهره سخن بهمیان میآید، ابرو بالا بیندازند. این مسئله حتی باعث تعجب افراد حاضر در صنعت فضایی نیز میشود."
در ژوئن گذشته پس از ناپدیدشدن پنج مسافر زیردریایی تایتان، ازجمله استاکتون راش، مدیرعامل شرکت اوشنگیت، شرکت وی به همراه آنها هزینههای خود را کاهش داد و از مواد ارزانقیمت استفاده کردند. همچنین، تلاشهای انجام بازرسیهای نظارتی برای کاهش قیمت سفر به محیط پرفشار و نامساعد اعماق اقیانوس، از طرف اوشنگیت به حداقل رسیده بود.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: businessinsider
ثبت نظر