یاسمین مقبلی، فضانورد ایرانیتباری که اوایل شهریورماه امسال به ایستگاه فضایی بینالمللی رفته بود، اکنون در پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به اولین تجربه خوردن غذای قرمهسبزی در فضای این ایستگاه پرداخته است.
مقبلی در پست خود اعلام کرده که در طول آخر هفته جاری یکی از غذاهای ایرانی موردعلاقهاش را با همراهانش میل کرده است. او نوشت: "البته که این غذا را به شیوه سنتی، یعنی با برنج خوردیم. اما متأسفانه تهدیگ در کار نبود."
مقبلی همچنین در پست خود معنای اصطلاح "نوش جان" را برای مخاطبان بینالمللیاش توضیح داده است. او میگوید از اینکه با کمک این غذا بخشی از فرهنگ خود را با همکارانش به اشتراک گذاشته، خوشحال است. بهنظر میرسد که سایر فضانوردان هم از قرمهسبزی خوششان آمده است.
این فضانورد ایرانیتبار توضیح داد: "عطر و مزه [قرمهسبزی] فوقالعاده بود و من را به خانه برگرداند. فکر میکنم این اولینبار بود که کسی در فضا قرمهسبزی خورده است!"
مقبلی فضانورد ناساست که مأموریت چندماههاش را در ایستگاه فضایی بینالمللی سپری میکند. چندی قبل، در راهپیمایی فضایی او و همکارش "لورال اوهارا"، یک کیسه ابزار گم شد. البته فضانوردان بعداً از طریق دوربین ایستگاه این کیسه را درحالیکه در فضا شناور بود، پیدا کردند.
ایستگاه فضایی بینالمللی همیشه میزبان گروهی از فضانوردان از کشورهای مختلف بوده است و اینبار نیز یک ایرانی در میان آنها حضور دارد. البته یاسمین مقبلی متولد کشور آلمان است اما خانوادهای ایرانی دارد. او فارغالتحصیل دانشگاه MIT است و هزاران ساعت پرواز را در کارنامه خود ثبت کرده است.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: twitter-AstroJaws
ثبت نظر