دادستانی ورود اسنپ و تپسی به ۸۰۰ متری فرودگاه امام را ممنوع کرد

emam.JPG

سرپرست فرودگاه امام خبر داد دادستانی ورود تاکسی‌های اینترنتی به شعاع ۸۰۰ متری این فرودگاه را ممنوع کرده است.

سعید چلندری در گفت‌وگویی با تسنیم اعلام کرد در بازدید معاون دادستانی از این فرودگاه مشکلات رانندگان تاکسی بررسی و دستور داده شد رانندگان تاکسی اینترنتی اسنپ و تپسی از مکانی در شعاع ۸۰۰ متری این فرودگاه برای سرویس‌دهی به مسافران استفاده کنند.

به گفته‌ی او این دستور بر اساس نظر این فرودگاه بوده تا رانندگان اسنپ و تپسی مانع فعالیت رانندگان تاکسی فرودگاه که ساعت‌ها برای انجام سرویس در نوبت هستند نشوند.

سرپرست فرودگاه امام همچنین از طراحی نرم‌افزار تاکسی فرودگاه امام توسط یک شرکت دانش‌بنیان خبر داده و گفت: «فرودگاه امام اولین فرودگاه کشور است که به این نرم‌افزار مجهز می‌شود. این نرم‌افزار از اپ تپسی و اسنپ کارایی بیشتری داشته و بسیار کاربردی است. مسافران در زمان ورود به سالن فرودگاه می‌توانند این نرم‌افزار کاربردی را روی تلفن‌های همراه خود نصب کنند و از خدمات آن استفاده کنند.»

در واکنش به این خبر عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرده که موضوع را از مراجع تصمیم‌گیر سؤال خواهد کرد. رحمت‌اله فیروزی پوربادی به ایسنا گفته: «در دسترس بودن خدمات از حقوق شهروندی است و اولویت اول مسئولان در اتخاذ تصمیم باید خدمات رسانی بهتر به مردم باشد. این‌که این تصمیم بر چه مبنایی گرفته شده و این‌که آیا تاکسی‌های فرودگاه ظرفیت پاسخگویی به نیاز تمام مسافران را دارند جای سوال داشته و بنده قطعا این موضوع را از مراجع تصمیم‌گیر دنبال خواهم کرد.»

محمد خلج روابط عمومی اسنپ به زومیت می‌گوید این شرکت هیچ نامه‌ای در این زمینه دریافت نکرده و هیچ مذاکره‌ای با این شرکت انجام نشده است.

همچنین به گفته‌ی روابط عمومی تپسی از آنجا که این موضوع به تازگی در خبرها اعلام شده، این شرکت از جزئیات آن باخبر نیست.

به گفته‌ی سرپرست فرودگاه امام جلسه هماهنگی نهایی در هفته جاری با شرکت‌های مذکور برگزار می‌شود.

مشکلات تاکسی‌های اینترنتی برای ارائه خدمت در فرودگاه‌ها تابه‌حال شهربه‌شهر و بنابه سلیقه فرودگاه‌ها متفاوت بود. در گذشته هم رانندگان تاکسی‌های فرودگاهی نسبت به فعالیت اسنپ و تپسی اعتراض کرده بودند. سال ۱۳۹۶ آن‌ها با تجمع مقابل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از مسئولان خواسته بودند به مشکلاتشان رسیدگی کنند.

همچنین در مهر ماه ۱۳۹۷ مدیرعامل وقت این شرکت فرودگاهی از ممنوعیت ورود اسنپ و تپسی به این فرودگاه خبر داده و گفته بود طبق برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته ورود تاکسی‌های اینترنتی و پلاک‌های شخصی که قصد جابجایی مسافران را دارند نباید ادامه پیدا کند. اما این اتفاق نیفتاد. موضوع اپلیکیشن فرودگاه امام هم همان زمان مطرح شده و قرار بود به بهره‌برداری برسد.

حالا تصمیم دادستانی در مورد فرودگاه امام نشان از اولویت دادن به مشکلات تاکسی‌های فرودگاه نسبت به دسترسی مردم دارد.

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: فیسیت

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر