ابزار Scearming Frog یکی از ابزارهای کاربردی سئو است که مانند crawler google تمامی صفحات سایت شما و لینک ها را خزش میکند. با فیسیت همراه باشید تا این ابزار را به شما معرفی کنیم.
ابزار frog به مانند crawler google تمامی صفحات سایت شما و لینک ها را خزش میکند و آنچه که خزش کرده است را بر اساس تگ ها و لینک های داخلی و خارجی به شما نمایش می دهد. این ابزار بسیار مناسب برای تحلیل رقبا و همچنین آنالیز سئو on page می باشد.
مزیت های ابزار screaming frog
1- قابلیت اتصال به ابزار های search console و google analystic
در بخش تنظیمات این ابزار می توانید به سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس متصل بشید، این کار باعث می شود که بتوانید تحلیل درست تر و دقیق تری از سایت خود داشته باشید.
2- قابل تنظیم برای آنالیز یک سری صفحه خاص از سایت
به دلیل اینکه بررسی کلی سایت توسط screaming frog ممکن است زمان بر شود، در صورتیکه تنها میخواهید برخی صفحات سایت را مورد بررسی قرار دهید این ابزار این قابلیت را در اختیار شما قرار می دهد.
3- امکان تنظیمات crawler frog
Screaming frog، این قابلیت را داراست که تنظیمات crawler را با توجه به نیاز خود انجام دهید.
4- امکان خروجی گرفتن با فرمت اکسل
این ابزار این قابلیت را برای کاربران خود قرار داده است که از بخش های مختلفی که نیاز به داده های آن دارید خروجی اکسل تهیه کنید و این کار را برای وبمستر ها راحت تر می کند.
5- به صورت فهرستی می توانید سایت رقبا را بررسی کنید
به کمک این ابزار می توانید مسیرهای هر پوشه و فایل های سایت های رقبا را بررسی کنید.
6- بررسی همه تگ های مهم
Screaming frog همه تگ های مهم که سایت باید داشته باشد را مورد بررسی قرار میدهد و همه صفحاتی را ویژگی هایی که استخراج کرده به شما نشان میدهد. تگ هایی نظیر: h1, h2, title tag, description tag, canonical tag و ....
مهمترین تبهای ابزار Screaming Frog
همانطور که در شکل بالا می بینید، این ابزار شامل بخش های متفاوتی است و هر بخش فیلتر هایی مخصوص به خود را داراست. که مهمترین تب های آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
1- تب internal link
این تب که اولین تب در ابزار frog می باشد، تقریبا در این قسمت همه مواردی که برای تحلیل سایت نیاز دارید قرار گرفته و به کمک این قسمت می توانید یک تحلیل کلی نسبت به سایت داشته باشید.
2- تب Response codes
به کمک این فیلتر های این قسمت می توانید به راحتی از خطای های 404 ، سری 300 و حتی 500 خروجی تهیه کنید.
3- تب image
به کمک این تب می توانید از URL هایی که تگ ALT در آن قرار نگرفته است خروجی تهیه کنید.
4- تب canonical
به کمک این تب می توانید از تمامی URL هایی که این تگ را استفاده کرده اند و حتی استفاده نکردند خروجی تهیه کنید.
5- sitemap
Forg این قابلیت را در ابزار خود گنجانده است که از سایت مپ یک تصویر ویژال داشته باشید مانند عکس زیر:
کار با ابزار frog به هیچ وجه سخت نیست و به راحتی با کمی کار کردن با این ابزار می توانید به داده ها و تحلیل مناسبی از سایت دست پیدا کنید.در این مقاله سعی شد به قسمت های مهم این ابزار اشاره ای شود.جهت دانلود ابزار screaming frog به سایت های ایرانی مراجعه کنید.
جهت مشاهده مقاله مهمترین ابزار های کاربردی در سئو کلیک کنید.
منبع خبر: فیسیت
ثبت نظر