بازسازی Until Dawn در روزهای گذشته منتشر شد و اطلاعات موجود در دیتابیس استیم نشان میدهد که استقبال بازیکنان از این اثر بسیار پایین بوده است. این بازی در روز انتشار توانست تنها 2600 بازیکن همزمان را جذب کند و لقب یکی از ناموفقترین پورتهای پلیاستیشن در کامپیوتر را کسب کرد.
گزارشات نشان میدهد که پس از پورت ضعیف بازیهای Sackboy و Concord، عنوان Until Dawn Remake در لیست ناموفقترین بازیهای پلیاستیشن در کامپیوتر لقب گرفته است. این بازی که در ژانر وحشت قرار دارد، هرگز نتوانست محبوبیت بالایی در میان بازیکنان پیدا کند و نسخه ریمیک آن نیز نتوانست انتظارات را برآورده کند.
تعداد بازیکنان همزمان نسخه ریمیک Until Dawn در فروشگاه استیم، تنها 2,607 نفر است که برای یک بازی با این مقیاس بسیار ناامیدکننده است. این بازی کمتر از 1,000 نقد در Steam دارد که اکثر آنها به مشکلات مختلفی از جمله باگ و ایرادات عملکردی اشاره دارد و باعث شده تا امتیاز این بازی در حالت Mixed قرار گیرد.
در زمان عرضه، برخی از باگها بهقدری شدید بودند که بازیکنان نمیتوانستند از مراحل خاصی عبور کنند و بازی مکرراً کرش میکرد. البته استودیوی سازنده با انتشار یک آپدیت توانست تعدادی از این باگها را برطرف کند اما نظرات بازیکنان نشان میدهد که همچنان برخی از مشکلات عملکردی باقی مانده است.
یکی دیگر از مشکلات عمده، نیاز به حساب PSN است که باعث شده بازی برای بسیاری از کاربران در دسترس نباشد. این محدودیت باعث شده است تا بازیکنان در کشورهای تحریم شده، امکان دسترسی به بازی را نداشته باشند که همین امر باعث کاهش فروش و تعداد بازیکنان میشود.
از نظر ظاهری، بازسازی Until Dawn بهوضوح پیشرفت کرده است و اگر با نسخه اصلی که بر روی PS3 منتشر شده بود مقایسه شود، تفاوتها بهخوبی قابل مشاهده هستند اما گرافیک بالا و جزئیات بهتر نمیتواند مشکلات فنی و استقبال کم از این بازی را جبران کند.
استقبال پایین از این ریمیک و نسخه بازسازی The Last Of Us Part II نشان میدهد که سونی باید در استراتژیهای خود برای بازسازی و پورت بازیها تجدید نظر کند. همچنین مسئله نیاز به حساب PSN که دسترسی کاربران را محدود کرده است، باعث افت فروش بازیها میشود و حذف این سیاست میتواند سود بیشتر و فروش بالای بازیها را تضمین کند.
آیا شما نسخه اصلی بازی Until Dawn را تجربه کردهاید؟ تغییرات صورت گرفته در نسخه ریمیک، شما را به تجربه آن ترغیب میکند؟ نظر خود را با در میان بگذارید.
اگر علاقهمند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکههای اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.
منبع خبر: tech4gamers.com
ثبت نظر