خارش پوست
سیستم ایمنی بدن با سرطان همچون باکتری برخورد کرده و گلبولهای سفید را برای مقابله با آن وا می دارد. در نتیجه، جریان خون در محل مبتلا به رشد سرطانی زیاد می شود. و این منطقه گرمتر احساس میشود، قرمزرنگ شده یا تغییررنگ میدهد یا دچار سفتی و خارش میشود
بهبود نیافتن زخم
چنانچه یک بریدگی یا خراشیدگی را مدت طولانی روی قسمتی از پوستتان دارید که بهبود آن کند صورت گرفته یا اصلا بهبودی حاصل نشده ، آن را جدی بگیرید. سیستم ایمنی، محل دفاعی خود را اولویتبندی میکند و سرطان را بر هرگونه آسیبدیدگی دیگر اولویت میدهد. پس احتیاط به خرج داده و آزمایش خون غربالگری بدهید
برجستگی در دهان یا زبان
برجستگی داخلی دهان، لثه یا گلو، مخصوصا برجستگیهای سفید رنگ در این محل ها باید جدی گرفته شود
مشکل بلع، هضم یا کاهش اشتها
هرچیزی که فرآیند گوارش را به میزان زیادی مختل کند، میتواند نگرانکننده باشد چون بر توانایی بدن در گرفتن مواد مغذی از غذاهایی که میخوریم اثر میگذارد و به عملکرد بدن مثل عملکردهای درمانی آسیب میرساند.
تغییر حرکات روده
هرگونه تغییر در عمل دفع که بیشتر از دو روز طول می کشد، باید جدی گرفته شود.
تغییرات دفع ادرار
عملکرد مثانه نیز همچون عملکرد روده باید منظم باشد. تغییر در شدت جریان ادرار، رنگ یا بوی آن یا وجود کف یا میزان قابل توجهی خون در ادرار را باید با پزشک در میان گذاشت.
تغییرات صدا
سرطان حنجره میتواند سبب تغییر درجه و تن صدای شما شود. تغییرات صدا را باید یکی از نشانه های رشد سرطان در بدن دانست.
سرفه مداوم
اگر سرفه پی در پی را تجربه میکنید که نتیجه بیماری دیگری نیست، برای بررسی سرطان شش، مری، گلو و حتی معده آن را با پزشک متخصص درمیان بگذارید.
ثبت نظر