رفع گرفتگی عروق با مصرف گوشت بوقلمون

رفع گرفتگی عروق با مصرف گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون سرشار ازامگا-۳ است و سبب باز شدن مجاری عروق بدن و پایین‌آورنده کلسترول شده و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.
تولیدات گوشت بوقلمون به صورت آماده در بازار حاوی ۹۵-۹۹درصد چربی غیراشباع و مورد درخواست مصرف‌کننده است.
از آنجا که گوشت بوقلمون دارای خواص غذایی ویژه‌ای بوده و محدودیت مصرف چندانی نیز ندارد، می‌تواند به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز خصوصا در بیمارانی که مصرف گوشت قرمز برای آنها با محدودیت‌هایی همراه است، مطرح شود.
از ویژگی‌های بوقلمون‌های اصلاح شده زیاد شدن حجم توده گوشت قسمت‌های سینه و ران نسبت به حجم استخوان است به گونه ای که در کشتارگاه کمترین ضایعات را نسبت به گوشت‌های مشابه دارد.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر