اسکن 3D با استفاده از اسمارت فون

اسکن 3D با استفاده از  اسمارت فون

تحقیقات مایکروسافت و دانشگاه آکسفورد :اسکن 3D با استفاده از یک اسمارت فون

نتیجه‌ی ادغام تکنولوژی‌های شرکت اینتل و گوگل، گوشی هوشمندی است که تمام محیط را به‌صورت سه‌بعدی اسکن می‌کند.این دو کمپانی با همکاری هم تکنولوژی Real Sense شرکت اینتل را به گوشی هوشمند «پروژه‌ی تانگو» گوگل اضافه کردند. دوربین RealSense 3D اینتل یکی از روش‌های نوین برای تشخیص فاصله و اسکن‌سه‌بعدی است. ریل‌سنس سه‌بعدی ارزان و کوچک است و سرعت بسیار بالایی در تشخیص حرکات و دنبال کردن آنها دارد. دقت آن هم در حد تشخیص تک‌تک انگشتان است. سبک و سیاق ریل‌سنس سه‌بعدی درست شبیه کینکت مایکروسافت است به این معنی که یک دوربین تشخیص فاصله با رزولوشن ۱۰۸۰p و کاملاً رنگی از دقت بالای خود برای تشخیص موقعیت و فاصله‌ی انگشتان کاربر استفاده می‌کند. اینکه چطور از موقعیت تشخیص داده شده برای تعامل با کامپیوتر استفاده کنیم، در گروی همکاری اینتل و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و البته سیستم عامل است. نقش اینتل این است که موتور پردازشی برای تشخیص فاصله با بالاترین سرعت و کمتری تأخیر طراحی کند و این مهم، هدف اصلی اینتل در سال‌های اخیر بوده است.

حالا محققان مایکروسافت و دانشگاه آکسفورد تحقیقاتی انجام داده اند و بر روی سیستم کار می کنند که می شود حتی با گوشی های معمولی اسکن های سه بعدی تهیه کرد.این سیستم به کاربران این امکان را می دهد تا اشکال مختلف با هر سایز و ظاهری را در چند ثانیه اسکن کنند.

 

 

 

 

بر خلاف سیستم های اسکن دیگر موجود امروزی که تنها نقاط متراکم فضا را ارائه می دهند،این سیستم از ترکیبی از پردازنده های CPU و GPU استفاده می کند و اسکنی بسیار واضح تر و ده برابر سریع تر از رقابایش و به صورت کامل و یک پارچه تهیه می کند.

image39

در ویدویی که این محققان تهیه کرده اند از گوشی آیفون استفاده شده است ولی این گروه عنوان کرده اند که می توان این کار را با هر گوشی هوشمند با کیفیتی انجام داد.این گروه تحقیقاتی امیدوارند تحقیقات آن ها نوع جدید فنآوری اسکن سه بعدی را برای کاربران دنیای فناوری و افرادی که در طب،صنعت،آموزش و دیگر زمینه ها از این اسکن های سه بعدی استفاده می کنند به ارمغان بیاورند و کاربران بتوانند به راحت ترین و دسترس ترین شکل ممکن و در زمانی کوتاه اسکن های سه بعدی تهیه کنند.همه ی ما نیز برای این گروه آرزوی موفقیت می کنیم و امیدواریم این تحقیقات سرانجام خوبی داشته باشد و به صورت عمومی گسترش پیدا کند و عملی شود.

 

ارغوان ایاز

ارغوان ایاز

ارغوان روانشناسی بالینی خوانده و اکنون دانشجوی ارشد روان سنجی است. عاشق به تمام معنای موزیک، دنیای تکنولوژی ، روانشناسی و هر چیزی است که بتواند توانایی خود را در یادگیری آن محک بزند. او طرفدار سرسخت ویندوز و ویندوز فون است


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر