مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تبلیغات مکرر دمنوشهای لاغری در رسانه ملی و فضای مجازی انتقاد کرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از تبلیغات مکرر دمنوشهای لاغری در رسانه ملی و فضای مجازی انتقاد کرد.
دکتر زهرا عبدالهی در خصوص تبلیغ محصولات لاغری در قالب دمنوش با برندهای مختلف از طرق گوناگون گفت: افرادی که نماینده شرکت های تولید کننده این دمنوشها هستند با حضور در برنامههای مختلف تلویزیونی با تبلیغات اغوا کننده و غیرعلمی محصولات خود را با عنوان معجزهای برای رهایی از لاغری تبلیغ میکنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که چاقی در طول زمان و در اثر اضافه دریافت کالری و تجمع چربی در بدن ایجاد میشود، افزود: به همین ترتیب کاهش توده چربی بدن هم به روش درست و علمی نیاز به زمان دارد و بتدریج اتفاق میافتد.
وی تاکید کرد: شاید این دمنوشها یا در کل داروهایی که به عنوان لاغری تبلیغ و فروخته میشوند برای مدت کوتاهی باعث کاهش وزن شوند، اما باید دانست که نقش رعایت رژیم غذایی و افزایش تحرک بدنی برای کاهش وزن بسیار مهم است و به همین دلیل حتی در طرز مصرف این فراوردهها هم نوشته میشود همزمان با مصرف فراورده، رژیم غذایی خود را رعایت کنید و فعالیت بدنی منظم داشته باشید. در واقع همین رعایت رژیم غذایی و افزایش تحرک منجر به لاغری میشود و مصرف قرص یا دمنوش به تنهایی نمیتواند معجزه کند.
وی در ادامه به هجوم تبلیغات گسترده این نوع محصولات در کانالهای تلگرامی اشاره کرد و گفت: یکی از این دمنوشها که طبق گفته سازمان غذا و دارو هیچ مجوزی ندارد با استفاده از چهرههای مشهور کلیپهای تبلیغاتی مختلفی را تهیه کرده که از این طریق بتوانند مشتری جلب کنند و این برخلاف اخلاق کاری و انسانی است.
وی خاطر نشان کرد: طی مکاتبه با روابط عمومی وزارت بهداشت خواستار برخورد و جلوگیری از پخش این نوع تبلیغات شدیم که امیدواریم مسئولین امر اقدام موثری را انجام دهند.
ثبت نظر