کفش‌های آدیداس تولید شده با پرینترهای سه بعدی به زودی وارد بازار می‌شوند

کفش‌های آدیداس تولید شده با پرینترهای سه بعدی به زودی وارد بازار می‌شوند

جمعه هفته گذشته کمپانی آدیداس از کفش ورزشی تولید شده با پرینتر سه بعدی را رونمایی کرد و در طی مراسم رونمایی اعلام کرد که سال آینده این کفش را در حجم بالا تولید خواهد کرد که با همکاری بخش آلمانی آدیداس این محصول به زودی در حجم بالا تولید خواهد شد.

جمعه هفته گذشته کمپانی آدیداس از کفش ورزشی تولید شده با پرینتر سه بعدی را رونمایی کرد و در طی مراسم رونمایی اعلام کرد که سال آینده این کفش را در حجم بالا تولید خواهد کرد که با همکاری بخش آلمانی آدیداس این محصول به زودی در حجم بالا تولید خواهد شد. در حال حاضر کمپانی آدیداس به متقاضیان خرید کفش ورزشی تولید شده با پرینترهای سه بعدی اجازه می‌دهد تا رنگ و الگوی کفش خود را به صورت آنلاین سفارش بدهند ولی این تعداد کفش‌ها به تعداد محدود تولید می‌شوند و قیمت بالایی دارند ولی این کارخانه تصمیم گرفته تا این کفش‌های جدید را در حجم بالا تولید کند.

رقبای آدیداس مانند نایک، آندر آرمور و نیو بالانس هم تجربه تولید کفش‌های ورزشی با پرینترهای سه بعدی را داشته‌اند ولی تا به امروز هیچ‌کدام از این کارخانه‌های تولیدی نتوانسته‌اند در حجم بالا این کفش‌های مخصوص را تولید کنند و تنها تعدادی کمی از این کفش‌ها را برای ورزشکاران سرشناس و افراد خاص با قیمت بالا تولید کرده‌اند. یکی از دلایل تولید محدود کفش‌های پرینت شده، بازدهی پایین پرینترهای سه بعدی سنتی در بازار است که با وارد کردن مواد خام اولیه زمان زیادی طول می‌کشد تا یک کفش ورزشی پرینت شده را بسازند. از سوی دیگر کارگران آسیایی می‌توانند سالانه میلیون‌ها کفش ورزشی تولید کنند که این امر باعث بالا رفتن قیمت این کفش‌های پرینت شده می‌شود.

با این وجود کمپانی آدیداس با همکاری استارت‌آپ کربن (Carbon) در سیلیکون توانسته بر مشکلات این پرینترها غلبه کند و با وارد کردن مواد مخصوص و تنظیمات دستگاه‌ها می‌تواند سرعت تولید هر کفش ورزشی پرینت شده را افزایش بدهد و در نتیجه تعداد بیشتری کفش ورزشی تولید کند و قیمت آن‌ها را پایین آورد. این کفش‌های ورزشی پرینت شده توسط آدیداس Futurecraft 4D نامیده خواهند شد.

استارت‌آپ کربن با سرمایه‌گذاری کمپانی‌های همچون سکویا کپیتال (Sequoia Capital)، جنرال الکتریک و آلفابت گوگل راه‌اندازی شده که تکنیک پرینت سه بعدی با پلیمرهای رزینی سبک وزن را در دست دارد. از سوی دیگر پرینترهای سه بعدی استاندارد لایه‌هایی با پودرهای پلاستیکی را تولید می‌کنند که در حال حاضراین دستگاه‌های جدید تولید، طوری تنظیم شده‌اند که می‌توانند ده برابر سرعت تولید را افزایش بدهند. مسئولان آدیداس امیدوارند در سال جاری 5000 جفت کفش Futurecraft 4D و در سال بعدی 100 هزار جفت از این کفش را بفروشند. دستگاه‌های پرینتر پیشرفته امروزی یک و نیم ساعت احتیاج دارند که یک کفش را تولید کنند در حالیکه استارت‌آپ کربن ادعا کرده می‌تواند این زمان را به 20 دقیقه برساند.

سال گذشته میلادی آدیداس تنها چند صد دست کفش ورزشی پرینت شده را با قیمت 333 دلار به فروش رساند که هر کدام از آن کفش‌های تولید در هر 10 ساعت پرینت می‌شدند. به علاوه کمپانی آدیداس اعلام کرده تا سه سال دیگر چندین خط تولید برای ربات‌ها و پرینترهای سه بعدی در آلمان و ایالات متحده افتتاح خواهد کرد. نظر شما درباره کفش‌های ورزشی پرینت شده چیست؟ ما منتظر شنیدن نظرات و تجربیات شما هستیم.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر