مارتینیس به دنبال آن است تا یک تراشه کوانتومی 49 کوبیتی را طراحی کند. هم اكنون او به دنبال اجرايي كردن گفته هاي خويش است.
برتری کوانتومی در یک قدمی گوگل
به گزارش فيسيت، به نقل از شبكه، مارتینیس به دنبال آن است تا یک تراشه کوانتومی 49 کوبیتی را طراحی کند. هم اكنون او به دنبال اجرايي كردن گفته هاي خويش است. با فيسيت همراه باشيد.
مارتینیس مسئولیت هدایت یک گروه تحقیقاتی در شرکت گوگل را عهدهدار است. او در اين رابطه گفته است: "در پایان سال جاری میلادی موفق به ساخت دستگاهی خواهیم شد که برتری کوانتومی را از آن ما خواهد کرد. به این معنا که این دستگاه قادر خواهد بود محاسبات ویژهای که امروزه فراتر از توان کامپیوترهای معمولی بوده و کامپیوترهای مرسوم امروزی از اجرای آنها ناتوان هستند را بدون هیچگونه مشکلی انجام دهد. برای اثبات این موضوع تراشه ساخت گوگل با یکی از بزرگترین ابرکامپیوترهای حال حاضر جهان به رقابت خواهد پرداخت. در واقع، هم اکنون نیز برای برگزاری چنین آزمایشی آماده هستیم. این کاری است که ما از عهده انجام آن بر میآییم."
مارتینیس میگوید: «برای آنکه بتوانیم به برتری کوانتومی دست پیدا کنیم به شبکهای از 46 کوبیت نیاز داریم.» جدیدترین تراشه کوانتومی که گوگل تا به امروز موفق به ساخت آن شده است تنها 6 کوبیت دارد. تراشهای که آرایش کوبیتهای آن به صورت 2 در 3 پیکربندی شدهاند.
گوگل از دو سال پیش تا به امروز روی این تکنیک مشغول به کار بوده است. اینگونه به نظر میرسد که هدف اصلی گوگل از طراحی و آزمایش تراشه 6 کوبیتی در اصل دست یافتن به راهکاری بوده است که بر مبنای آن بتواند تراشههای کوانتومی بزرگتر را تولید کند.
مارتینیس میگوید: «سرانجام پس از دو سال تلاش مستمر مزد تلاشهای خود را گرفتیم. اکنون میتوانیم سریعتر از گذشته حرکت کنیم. از مدتها قبل طراحی دستگاههایی مشتمل بر 30 تا 50 کوبیت در دستور کار ما قرار داشت.»
تکنیکی که گوگل در ساخت این تراشه از آن استفاده کرده به این شکل عمل میکند که کوبیتها و سیمکشی مداری که این کوبیتها را کنترل میکند، روی تراشههای جداگانهای قرار میگیرند که در ادامه بر مبنای تکنیک Bump Bonding به یکدیگر وصل میشوند.
امروزه شرکتهای بزرگ دنیای فناوری به شدت در حال رقابت با یکدیگر هستند تا قدرتمندترین تراشه کوانتومی را در سریعترین زمان طراحی کنند.
پيش بيني شما چيست؟
ثبت نظر