اندروید مارشمالو از آب‌نبات چوبی پیشی گرفت

اندروید مارشمالو از آب‌نبات چوبی پیشی گرفت

طبق آخرين آمار ششمین نسخه از اندروید، یعنی اندروید 6 مارشمالو بالاخره توانست به عنوان 31.2 درصد استفاده توسط کاربران، عنوان پرکاربرترین نسخه از اندروید را دریافت کند. در ادامه با فيسيت همراه باشيد.

به گزارش فيسيت، به نقل از جي اس ام، طبق آخرين آمار ششمین نسخه از اندروید، یعنی اندروید 6 مارشمالو بالاخره توانست به عنوان 31.2 درصد استفاده توسط کاربران، عنوان پرکاربرترین نسخه از اندروید را دریافت کند. در ادامه با فيسيت همراه باشيد.

با توجه به روند فروش گوشی‌های جدید و به‌روزرسانی‌هایی که در راه قرار دارند، در ماه آینده احتمالاً باز هم شاهد رشد اندروید 7 خواهیم بود و آب‌نبات چوبی گوگل بیش از پیش کمرنگ خواهد شد. با ادامه پیدا کردن این روند بعید به نظر می‌رسد مارشمالو در آینده نزدیک قصد پایین آمدن از بالای جدول را داشته باشد و برای تغییرات اساسی‌تر در سهام بازار احتمالا باید منتظر عرضه نسخه جدید سیستم عامل اندروید بمانیم.

در یک ماه گذشته با عرضه پرچمداران جدید شرکت‌ها و همچنین عرضه به‌روزرسانی‌های مختلف برای دستگاه‌های قدیمی‌تر، اندروید 6 مارشمالو و اندروید 7 نوقا سیر صعودی خود را در کسب سهام بازار حفظ کرده‌اند. طبق این آمار اندروید 7.0 و اندروید 7.1 نوقا با رشدی ۲.۴ درصدی توانسته سهم خود را به ۹.۵ درصد افزایش بدهد و اندروید 6 مارشمالو با کسب ۳۱.۲ درصد از سهم کاربران اندروید، پراستفاده‌ترین نسخه از اندروید شود.

بعد از اندروید مارشمالو، اندروید آب‌نبات چوبی با ۳۰.۸ درصد در جایگاه دوم قرار دارد که با توجه به اینکه احتمالاً دیگر شاهد عرضه دستگاهی با این نسخه نخواهیم بود، یعنی هیچ زمانی اندروید 5 به جایگاه اول بر نمی‌گردد.

اندروید مارشمالو

در جایگاه سوم اندروید 4.4 کیت کت قرار گرفته است. با اینکه بیش از سه سال از عرضه این نسخه از سیستم عامل اندروید می‌گذرد، کماکان ۱۸.۱ درصد از دستگاه‌های اندرویدی در حال استفاده در حال استفاده از آن هستند. نسخه‌ قدیمی‌تر 4.1 تا 4.3 جلی‌بین هم در مجموع ۸.۸ درصد از سهام را در اختیار دارد و در انتها اندروید 4 بستنی نونی و اندروید 2.3 نان زنجبیلی هر کدام با ۰.۸ درصد عملا نسخه‌های از رده خارج شده هستند.

با اینکه گوگل از نسخه 7.1 نوقا عبور کرده و در حال توسعه اندروید 8 است، هنوز کمتر از ۱۰ درصد از کاربران اندرویدی از این نسخه استفاده می‌کنند. دلیل اصلی این اتفاق را می‌توان در سیستم به‌روزرسانی و توزیع شرکت‌های تولیدکننده گوشی  جستجو کرد که گاه برای یک به‌روزرسانی ممکن است به چندین ماه نیاز داشته باشند.

شما از کدام نسخه از اندروید استفاده می‌کنید و از عملکرد شرکت تولید کننده گوشی خود در عرضه به‌روزرسانی چه مقدار رضایت دارید؟

منبع: فيسيت

 


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر