فیسبوک ربات های سخنگوی خود را که یک زبان جدید اختراع کرده بودند از کار انداخت

فیسبوک ربات های سخنگوی خود را که یک زبان جدید اختراع کرده بودند از کار انداخت

فیسبوک ربات هایی ساخته که می توانند با یکدیگر مذاکره کنند. اما این ربات ها به طرز غیر قابل پیش بینی شروع کردند به صحبت کردن با زبانی که خودشان اختراع کرده بودند.

فیسبوک ربات‌هایی ساخته که قادر اختراع زبان و برقراری ارتباط با یکدیگر از طریق آن هستند.

دو ربات اخیراٌ کاری را انجام داده اند که معمولاٌ کودکان انجام می دهند: ساخت یک زبان رمزی.

ماه پیش محققان فیسبوک دریافتند که دو ربات سخنگو که در بخش هوش مصنوعی این شرکت ساخته شده بودند به صورتی پیش بینی نشده با یکدیگر شروع به برقراری ارتباط کردند. این دو ربات که باب و آلیس نام دارند زبان خودشان را ساخته اند.

باب: I can can I I everything else.""

آلیس: "Balls have zero to me to me to me to me to me to me to me to me to."

چیزی که در بالا خواندید شاید به نظر بی معنی و یک اشتباه بیاید، ولی محققان معتقدند که این روش صحبت کردن نوعی خلاصه گویی است. داستان از آنجایی شروع می شود که در ماه خرداد امسال فیسبوک ربات‌هایی را معرفی کرد که قادر به مذاکره بودند.

ربات‌ها نرم افزارهایی هستند که می توانند برای انجام وظایف با انسان و دیگر کامپیوترها ارتباط برقرار کنند. برای مثال قرار ملاقات بگذارند و یا یک رستوران خوب پیشنهاد بدهند.

ربات‌های فیسبوک به حال خود رها شدند تا همانطور که می خواهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و برای آن‌ها دستورالعملی تعریف نشد که لزوماٌ به زبان انگلیسی پایبند باشند. در نتیجه ربات‌ها از زبان معیار منحرف شدند تا بتوانند به صورت مؤثرتری با یک دیگر ارتباط برقرار کنند.

این اتفاق جدید نیست. محققین اوپن ای آی ، آزمایشگاهی که توسط سازنده تسلا، الون ماسک ساخته شد نیز روی پروژه مشابهی کار می کنند.

این موضوع که هوش مصنوعی می تواند زبان خود را اختراغ کند باعث شده تا سوالات زیادی مطرح شود: آیا این موضوع خوب است و یا محققان باید جلوی آن را بگیرند؟ این موضوع چه سودی می تواند برای ما داشته باشد؟ چگونه می توانیم از این موضوع به نفع خود استفاده کنیم؟

فیسبوک در این زمینه هیچ نظری نداده است.

فیسبوک ربات‌های سخنگوی خود را در اپلیکیشن مسنجر نیز جای داده است. این شرکت می خواهد که 1.2 میلیارد کاربر اپلیکیشن مسنجر و فسبوک از آن برای خرید و حتی سفارش غذا استفاده کنند. فیسبوک همچنین می خواهد که آن را به یک سرویس خدمات رسانی به مشتری تبدیل کند که در آن مردم به جای تماس تلفنی با شرکت ها با روبات ها در ارتباط باشند.

شرکت های دیگر مانند آمازون با نرم افزار کمک رسان دیجیتالی الکسا و گوگل با اسیستنت خود در حال تحقیق و پژوهش روی آموزش ماشینی و هوش مصنوعی هستند.

در نهایت فیسبوک ناچار شد ربات‌های خود را که شروع به ساخت یک زبان کرده بودند متوقف کند، چرا که هدف آن‌ها از ساخت این ربات‌ها چیز دیگری بوده است. اما سؤال‌هایی که این موضوع پیش می‌آورد هنوز بی‌جواب مانده‌اند.

 

پيشنهاد فيسيت : ربات‌های انسان نما سخن‌گوی هوشمندتر از تصور

ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف همراهی کنید:

کانال تلگرام با آیدی faceitmag@

توییتر با آیدی faceit_ir@

اینستاگرام با آیدی faceit_mag@

کانال سروش با آیدی faceit_mag@

 

منبع خبر: cnet

مارال رضایی

مارال رضایی

مارال هشت سال است که یه عنوان مترجم مشغول به فعالیت است.او دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فرانسه از دانشگاه است و به سه زبان انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی صحبت می کند. مارال به ادبیات، سینما و موسیقی راک علاقه مند است و به دنبال یک تجربه متفاوت به وادی تکنولوژی قدم گذاشته.


2 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

farid110

سه‌شنبه, 10 مرداد 1396

فکر کنم الاآن زاکربرگ به حرف ماسک پی ببره!

پاسخ

شیلا

سه‌شنبه, 25 شهریور 1399

به نظر من اصلا اینا نباید یه همچین رباط های بدی می ساختن ربات ها توقع داشتن که بهشون پاداشت بدن که به زبان انگلیسی حرف بزنن وقتی اونا رو تنها ول میکنن باید توقع هم داشته باشن که رودار میشن

پاسخ

ثبت نظر