چگونه گوشی اندروید خود را ارتقا دهیم؟

چگونه گوشی اندروید خود را ارتقا دهیم؟

خرید یک گوشی جدید همیشه بهترین روش ارتقا نیست. با چند روش ساده می‎توانید گوشی اندروید قدیمی خود را ارتقا بخشید.

همه‌ی ما دلمان یک گوشی جدید می‌خواهد. با این حال پیشرفت گوشی‌های هوشمند آنقدر آرام پیش می‌رود که هیچ تضمینی وجود ندارد که گوشی جدید شما از گوشی قبلیتان بهتر باشد. 

پس شاید یک روش بهتر این باشد که گوشی که هم اکنون دارید را ارتقا دهید. اما چگونه؟ ما به شما می‌گوییم که چرا و چگونه باید این کار را انجام دهید. 

 

می‌خواهید نرم افزار جدیدتر داشته باشید

درحالی که همه‌ی ما دوست داریم آخرین نسخه‌ی اندروید را داشته باشیم اما حقیقت این است که موضوع خیلی هم مهم نیست. در حالی که نسخه‌های جدیدتر عملکرد بهتری دارند اما تقریباً همه‌ی اپلیکیشن‌ها روی نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل اجرا می‌شوند و اگر دستگاه خود را به آخرین مدل ارتقا ندهید چیز خاصی را از دست نمی‌دهید. 

اندروید

 

اگر قصد دارید همیشه به روز باشید می‌توانید گوشی‌های خود شرکت گوگل را خریداری کنید که همیشه جدیدترین نسخه سیستم عامل را به شما ارائه می‌دهند. اگر نه می‌توانید یک ROM نصب کنید. ما به شما  Lineage OS را پیشنهاد می‌کنیم که می‌توانید آن را تقریباً روی هر گوشی نصب کنید و به صورت مداوم آن را ارتقا دهید. این کار سه مزیت عمده دارد: 

1- همیشه یک نسخه‌ی سیستم عامل به روز خواهید داشت. 

2- جدیدترین آپدیت‌های امنیتی را دریافت خواهید کرد. 

 - قابلیت‌های اضافی دارد که در جایی دیگر آن‌ها را پیدا نخواهید کرد. 

اندروید

 

با لانچرها رابط کاربری خود را تغییر دهید 

نصب یک ROM روشی حرفه‌ای است و همه از پس آن بر نخواهند آمد یک روش ساده‎تر برای ارتقای گوشی اندروید این است که یک لانچر جدید نصب کنید. 

لانچر صفحه‎ی خانه و کشو اپلیکیشن شما را تغییر داده و ظاهری جدید به آن می‎دهند که قابل شخصی سازی نیز هستند و می‎‌توانید اندازه‌ی آیکون‎ها را نیز در آن‎ها تغییر دهید. لانچرهایی مانند Nova و Action Launcher قابلیت‌هایی از آخرین نسخه‌ی اندروید و دستگاه‎های پیکسل را نیز در خود دارند. 

البته لانچرها را نمی‎توان ارتقا درنظر گرفت اما اگر به دنبال چیز جدیدی هستید لانچرها می‎توانند تا مدتی شما را خوشحال نگاه دارند. 

 

فضای ذخیره سازی بیشتری داشته باشید

یکی از دلایل اصلی که ما تصمیم می‎گیریم گوشی خود را عوض کنیم تمام شدن فضای ذخیره سازی در گوشی قدیمی ماست. یک دستگاه جدید می‎تواند چند ده گیگابایت فضای خالی دشاته باشد اما تنها چند ماه طول می‎کشد که عکس‌ها، ویدئوها و موزیک‎هایمان همه‎ی فضا را پر کند. 

اندروید

 

اما پیش از آن که دستگاه خود را ارتقا دهید چند نکته را در نظر بگیرید. 

 

قابلیت Adoptable Storage

اگر گوشی شما درگاه کارت MicroSD دارد باید حتماٌ از آن استفاده کنید. بسیاری از دستگاه‌هایی که اندروید 6.0 به بالا دارند قابلیتی به نام Adoptable Storage را پشتیبانی می‎کنند. 

این قابلیت کاری می‎کند که دستگاه اندروید شما به کارتتان به عنوان افزونه‎ای برای فضای ذخیره سازی داخلی نگاه کند. دیگر لازم نیست که فایل‌ها و اپلیکیشن‎ها را به حافظه داخلی و یا خارجی منتقل کنید، همه‎ی این اتفاق‎ها به صورت خودکار صورت می‎گیرند. 

در گوشی‎هایی که قابلیت adoptable storage را پشتیبانی می‎کنند وقتی که یک کارت SD را به گوشی خود متصل می‎کنید از شما درخواست می‎شود که قصد دارید از این قابلیت استفاده کنید یا خیر. 

برای فعال کردن این قابلیت به Settings > Storage بروید. کارت خود را انتخاب کرده و به Storage Settings > Format as internal storage بروید. البته هردو روش کارت شما را پاک می‏کند پس حتماً از آن بکاپ بگیرید. 

 

فضای ابری

اگر گوشی شما درگاه کارت حافظه ندارد می‌توانید از فضای ذخیره سازی ابری استفاده کنید. 

برای عکس‌ها و ویدئوها اپلیکیشن Google Photos را باز کرده و Menu > Free up space > Free up را انتخاب کنید. با این کار همه‎ی عکس‌هایی که قدیمی‌تر از سی روز هستند و از آن‌ها بکاپ گرفته شده است حذف می‌شوند. 

اندروید

 

شما می‎توانید موزیک‎های خود را در Google Play Music ذخیره کرده و آن‎ها را از گوشی خود حذف کنید. سپس اگر آن‎ها را نیاز داشتید دانلود کنید و یا به صورت آنلاین گوششان بدهید. فیلم‎ها را روی حساب کاربری دراپ باکس خود ذخیره کرده و اگر لازم شد آن‎ها را به صورت آنلاین تماشا کنید. 

 

 سرعت گوشی شما پایین آمده است

سرعت همه‎ی گوشی‎ها با گذشت زمان پایین می‎آید. این سخت افزار نیست که مشکل پیدا می‏کند بلکه روز به روز سیستم دچار نفخ شده و به درستی کار نمی‎کند. اما به جای خرید یک گوشی جدید می‏توانید نهایت استفاده را از سخت افزار خود ببرید. 

اندروید

 

از ابزارهایی مانند تسک منیجر و یا آن‎هایی که می‎گویند سرعت شما را بالا می‎برند استفاده نکنید. درعوض یک راه ساده‎تر را در نظر بگیرید: ریست کارخانه‎ای. 

از همه‎ی اطلاعات مهم خود بکاپ بگیرید. سپس به Settings > Backup & reset رفته و گوشی خود را به تنظیمات کارخانه‎ای بازگردانید. سپس تنها اپلیکیشن‏هایی را نصب کنید که از آن‎ها استفاده می‎کنید. می‎بینید که گوشی شما درست مانند روز اول عمل می‏کند. 

 

یک دوربین بهتر می‎خواهید 

دوربین یکی از تنها مواردی در گوشی‎های هوشمند است که در نسل‎های بالاتر ارتقا پیدا می‎کند. درحالی که کار خاصی نمی‎توان با دوربین بسیار کوچک گوشی کرد اما هنوز هم راه‎هایی برای ارتقای کیفیت آن وجود دارد. 

اندروید

 

نرم افزار تاثیر بسیار زیادی در کیفیت عکس‎های شما دارد. گوشی‎های گوگل پیکسل نرم افزار بسیار خوبی برای عکاسی دارند. 

اپلیکیشن Google Camera به صورت رسمی فقط برای دستگاه‎های پیکسل موجود است . اما می‏توانید یک نسخه‎ از آن را روی دستگاه‎هایی که تراشه‎ی اسنپ دراگون 820 و یا 835 دارند نصب کنید. 

این گوشی‎ها شامل وان پلاس 3تی، 5، 5تی، ال جی جی6 و نسخه‎های اسنپ دراگون سامسونگ گلکسی اس8 می‎شود. این اپلیکیشن HDR+ و عکاسی RAW را پشتیبانی می‎کند. 

 

لنز دوربین خود را ارتقا دهید 

اگر درمورد عکاسی با گوشی جدی هستید می‎توانید برای دوربین گوشی خود لنز بخرید. لنزهای wide، telephoto، fisheye و macro گزینه‎های مناسبی هستند و روی گوشی‎های گلکسی اس8، نوت8 و پیکسل کار می‌کنند. 

 

طول عمر باتری شما پایین آمده است

تقریباً یک سال پس از خرید یک گوشی متوجه پایین آمدن طول عمر باتری گوشی خود می‎شوید. این مشکل اجتناب ناپذیر است. هرچه بیشتر گوشی خود را شارژ کرده و از آن استفاده کنید طول عمر آن زودتر پایین می‎آید. بیشتر باتری‌ها تنها سیصد تا پانصد بار قابلیت شارژ شدن دارند. 

شما می‎توانید اپلیکیشن‌هایی که خیلی باتری مصرف می‎کنند را حذف کنید اما باز هم نمی‎توانید کاری کنید که باتری شما خراب نشود. 

اما اگر گوشی خود را دوست دارید مجبور نیستید که یک گوشی جدید بخرید بلکه می‎توانید باتری آن را عوض کنید. 

 

ارتقا دادن گوشی ایده‎ی خوبی است یا خیر؟ 

پیش از آن که یک گوشی جدید بخرید به این فکر کنید که می‎توانید از همه‎ی قابلیت‎های گوشی قبلی خود استفاده کنید. یک نرم افزار یا لانچر جدید و یا حتی یک قاب جدید می‎تواند عمری تازه به گوشی قدیمی شما بدهد. 

برای اینکه از تمامی اخبار در اولین فرصت مطلع شوید با کانال تلگرام ما با آی دی faceitmag@ همراه باشید. 

منبع خبر: makeuseof

مارال رضایی

مارال رضایی

مارال هشت سال است که یه عنوان مترجم مشغول به فعالیت است.او دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فرانسه از دانشگاه است و به سه زبان انگلیسی، فرانسه و اسپانیایی صحبت می کند. مارال به ادبیات، سینما و موسیقی راک علاقه مند است و به دنبال یک تجربه متفاوت به وادی تکنولوژی قدم گذاشته.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر