هک شدن 140 سایت ایرانی و دزدی ارز دیجیتال به دنبال آن

hacked-768x435_1519483389.jpg

روز گذشته، 4 اسفندماه، حدودا 140 سایت ایرانی قربانی هک شدند که همه این وب‌سایت‌ها روی یک هاست اشتراکی قرار داشتند. بنا به بررسی‌های این مرکز تاکنون، هکرها تنها دسترسی محدودی به وب‌سایت‌ها داشته‌اند و روی وب‌سایت‌های قربانی فایل‌هایی متنی را بارگذاری کرده بودند اقدام به دزدی ارز دیجیتال مي كرد.

با ارزش گرفتن یک‌باره و چشمگیر ارزهای دیجیتال و رمزپایه طی یک سال گذشته افراد زیادی به سرمایه‌گذاری در این بازار روی آوردند اما هکرها هم از شرایط سو استفاده کرده و به دزدی ارز دیجیتال (cryptojacking) روی آورده‌اند؛ یعنی از سخت‌افزار سیستم کاربران و برق آن‌ها برای استخراج انواع ارزهای دیجیتال و رمزپایه استفاده می‌کنند.

این روزها بازار دزدی ارز دیجیتال در سراسر جهان داغ است اما متأسفانه این مسئله به کشور ما هم راه یافته است.

به گزارش مرکز ماهر روز گذشته، 4 اسفندماه، حدودا 140 سایت ایرانی قربانی هک شدند که همه این وب‌سایت‌ها روی یک هاست اشتراکی قرار داشتند. بنا به بررسی‌های این مرکز تاکنون، هکرها تنها دسترسی محدودی به وب‌سایت‌ها داشته‌اند و روی وب‌سایت‌های قربانی فایل‌هایی متنی را بارگذاری کرده بودند.

به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از هک شدن وب‌سایت‌های ایرانی در روز گذشته و قرار گرفتن اسکریپت‌های دزدی ارز دیجیتال روی این وب‌سایت‌ها با نام "دزد کد" یاد کرده است و این فرآیند را غیرشرعی و غیراخلاقی عنوان کرده است.

وی با بیان اینکه دزدی ارز دیجیتال باعث بالا رفتن مصرف برق کاربران و اشغال پردازش گر سیستم آن‌ها می‌شود گفت:

بر اساس گزارش‌های مرکز ماهر، برخی از این وب‌سایت‌ها هک شده بودند و کدهایی در این وب‌سایت‌ها قرار داده شده بود که این اقدام را انجام می‌داد. این وب‌سایت‌ها از سوی مرکز ماهر شناسایی شدند و وب‌سایت‌هایی که مورد نفوذ قرار گرفتند به مدیران پایگاه‌های مربوطه اطلاع داده شده که درصدد اصلاح آن هستند.

اگرچه برخی وب‌سایت‌های حاوی کدهای دزدی ارزهای دیجیتال با هک شدن، به این کدها آلوده شده بودند اما برخی دیگر از وب‌سایت‌ها به صورت آگاهانه کدهای دزدی ارز دیجیتال را روی سایت خود قرار داده‌اند تا از این طریق کسب درآمد کنند.

وزیر ارتباطات بر پیگیری حقوقی این موضوع تأکید دارد و معتقد است باید جلو این مسئله گرفته شود. وی در این خصوص گفته است:

از مرکز ماهر خواسته‌ام ادله قانونی را جمع‌آوری و موضوع را برای برخورد به دادستانی ارجاع دهد.

اگرچه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ماهر پیگیر مسئله هک شدن وب‌سایت‌های ایرانی و رفع مشکل دزدی ارز دیجیتال در این وب‌سایت‌ها هستند اما کاربران نباید به انتظار کسی باشند تا مشکل حل شود زیرا تا یک مشکل امنیتی در یک وب‌سایت حل شود کاربران زیادی قربانی آن خواهند شد ضمناً هکرها هم بیکار نمی‌مانند و به سراغ وب‌سایت‌های دیگر و روش‌های دیگری می‌روند.

بنابراین باید به دنبال راه‌هایی باشید تا به طور اساسی در برابر این مشکل امن بمانید. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم روش‌های جلوگیری از دزدی ارز دیجیتال را مطالعه کنید.

پیشنهاد فیسیت : چگونه جلو دزدی ارز دیجیتال از طریق سیستم خود را بگیریم

برای اینکه از تمامی اخبار در اولین فرصت مطلع شوید با کانال تلگرام ما با آی دی faceitmag@ همراه باشید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر