اینترنت رایگان در تمامی اماکن تاریخی کشور ارائه می‌شود

خدیجه زارعپور خدیجه زارعپور یک‌شنبه, 13 اسفند 1396 946 بازدید 1 دقیقه مطالعه
اینترنت رایگان در تمامی اماکن تاریخی کشور ارائه می‌شود

در توافق میان سازمان میراث فرهنگی و وزارت ارتباطات مقرر شد اینترنت رایگان در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی کشور عرضه شود.

سؤال از این مطلب

سؤال خود را بپرسید؛ پاسخ فقط بر اساس همین مقاله است.

در کشور ما مناطق گردشگری بسیاری وجود دارد که سالانه گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را به خود جذب میکند. همین موضوع باعث شده است که حوزه گردشگری به یکی از اولویت‌های کشور و دولت تبدیل شود.

همین مسئله باعث شد تا رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با وزیر ارتباطات نشستی داشته باشد که نتیجه این نشست ارائه رایگان اینترنت در همه موزه‌ها، اماکن تاریخی و فرهنگی کشور باشد.

در توافق میان سازمان میراث فرهنگی و وزارت ارتباطات مقرر شد اینترنت رایگان در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی کشور عرضه شود.

علی اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طی پستی در توییتر خود با اشاره به نشست مشترکی که با وزیر ارتباطات و فناوری داشت، نوشت:

طی این نشست مشترک با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شد در کلیه موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور اینترنت رایگان عرضه شود.

پیشنهاد فیسیت : پیشنهاد وای فای رایگان عمومی به حقیقت پیوست

منبع: مهر

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید