میخواهید صفحه ویندوز خود را با یک دوست یا همکار به اشتراک بگذارید تا بتوانید مشکلی را حل کنید؟ یا از طریق تبلت به دسکتاپ کامپیوتر دسترسی پیدا کنید تا روی تخت خود یک فیلم تماشا کنید؟ دسترسی از راه دور به گوشی بیش از پیش ساده شده است و ابزارها و نرمافزار رایگان بسیار زیادی برای این کار موجود است. در این مقاله بهترین ابزارهای رایگان را برای دسترسی از راه دور به ویندوز به شما معرفی میکنیم.
1- TeamViewer
TeamViewer شناختهشدهترین ابزار شخص ثالث موجود برای این کار است. این نرمافزار ده ساله است و تقریباً همهی کاربران از آن راضی هستند. TeamViewer تنها امکان دسترسی از راه دور و به اشتراک گذاری صفحه را ممکن نمیکند بلکه به شما اجازه میدهد تا بین دو کامپیوتر متصل فایل منتقل کنید، وبینار برگذار کنید و ارائه آنلاین دهید.
در ابتدا شما باید یک کد پین وارد کنید تا بتوانید به دستگاه یک فرد دیگر دسترسی پیدا کنید.
اگر به طور دائمی به یک گروه کامپیوتر متصل میشوید میتوانید در حساب کاربری خود گروه بسازید و با یک کلیک به این کامپیوترها دسترسی داشته باشید. برخلاف بسیاری از رقیبان این نرمافزار امکان قرارهای گروهی را نیز فراهم میکند. در یک قرار گروهی میتوانید به راحتی کنترل یک دستگاه را به کاربران دیگر نیز بدهید.
2- Chrome Remote Desktop
Chrome Remote Desktop یک مشکل کوچک دارد: هردو کامپیوتر باید مرورگر کروم را داشته باشند. اگر شما از یک مرورگر دیگر استفاده میکنید این ابزار برای شما کاربردی نخواهد بود. اما اگر از کروم استفاده میکنید و به دنبال یک راه ساده برای این کار هستید Chrome Remote Desktop بهترین گزینه پیش روی شماست.
شما باید مرورگر را از وب استور کروم نصب کرده و با استفاده از کد رمزی که به شما داده میشود دو کامپیوتر را به یکدیگر متصل کنید. شما همچنین میتوانید دو کامپیوتر را به صورت دائمی به هم متصل کنید. این نرمافزار به طور خاص برای کاربرانی ساخته شده که نیاز دارند صفحه نمایش خود را برای رفع اشکال یا دسترسی به یک فایل به اشتراک بگذارند، درنتیجه این نرمافزار گزینههای حرفهای و پیچیدهای ندارد. هم اکنون یک نسخه بتا ازChrome Remote Desktop به عنوان اپلیکیشن وب موجود است.
3- Microsoft Remote Desktop
Microsoft Remote Desktop ابزار خود ویندوز برای به اشتراک گذاری صفحه نمایش است که از تکنولوژی پروتکل دسکتاپ از راه دور (RDP) استفاده میکند. درحالی که این نرمافزار به صورت پیشفرض در سیستم عامل ویندوز موجود است بهترین راه برای به اشتراک گذاری صفحه نمایش روی ویندوز نیست. بزرگترین مشکل این است که سرورهای RDP تنها روی ویندوز پرو و بالاتر موجود است. درنتیجه اگر از نسخهی ویندوز هوم استفاده میکنید این نرمافزار روی دستگاه شما اجرا نخواهد شد.
شاید تنظیم این نرمافزار برای کاربران تازهکار دشوار باشد. اگر قصد دارید به دستگاهی خارج از شبکه خانه متصل شوید باید آدرس IP کسی را که قصد اتصال به او را دارید بدانید. علاوه بر آن باید روترشان را تنظیم کنید تا اتصالات دسکتاپ از راه دور را بپذیرد. به طور کلی، Microsoft Remote Desktop برای کارهای شرکتی ساخته شده است. درنتیجه اگر میخواهید کامپیوتر دوست یا خانواده خود را تعمیر کنید این اپلیکیشن برای شما کاربردی نخواهد بود.
4- AeroAdmin
سازندگان AeroAdmin از نرمافزار TeamViewer ایده گرفتهاند. نحوه کار این اپلیکیشن و رابط کاربری آن بسیار شبیه به هم هستند. اما برخلاف TeamViewer، این نرمافزار نیاز به نصب ندارد. تنها کافی است فایل 2 MB EXE را اجرا کرده و دستورالعمل گفته شده را طی کنید. درنتیجه شما میتوانید یک کپی از آن را روی درایو فلش خود داشته باشید و روی هر دستگاهی از آن استفاده کنید. شما میتوانید با استفاده از آدرس IP یا به اشتراک گذاری رمز داده شده آن را به کامپیوتر دیگر متصل کنید. علاوه بر آن میتوانید کاری کنید تا اپلیکیشن پیش از وارد کردن اطلاعات حساب کاربری اجرا شود. اما اگر این کار را بکنید ممکن است به صورت ناخواسته به فردی دیگر امکان دسترسی به کامپیوتر خود را بدهید.
5- Seecreen
Seecreen رقیب اصلی AeroAdmin است. این نرمافزار به زبان جاوا نوشته شده و نیازی به نصب یا پیکربندی ندارد. تنها کافی است فایل 500 KB EXE را دانلود و اجرا کنید. مشخصات این نرمافزار مشابه AeroAdmin است. درضمن شما میتوانید با کاربر دستگاه دیگر چت و یا تماس صوتی برقرار کنید، بین دو دستگاه فایل جابهجا کنید، چند حساب کاربری را مدیریت کنید و امکان دسترسی بدون نظارت را به دستگاه دیگر دهید.
تنها تفاوت این نرمافزار با رقیب خود در رابط کاربری آن است. Seecreen خیلی ظاهر زیبایی ندارد. درنتیجه اگر نیاز به یک نرمافزار دسترسی از راه دور بدون نیاز به نصب دارید هردو را امتحان کنید تا ببینید از کدامیک بیشتر خوشتان میآید. نتیجه را در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.
6- Lite Manager
Lite Manager یک اپلیکیشن رایگان نسبتاً شناخته نشده است که بسیاری از قابلیتهای رقیبان گران قیمت خود را دارد. این اپلیکیشن به جز قابلیتهای ساده مثل امکان چت و ارسال فایل، قابلیتهای دیگری نیز دارد:
• ضبط صفحه نمایش
• نصب از راه دور نرمافزار
• مشاهده نقشه شبکه
• فیلترIP
• ویرایش رجیستری
• اتصال 30 کامپیوتر
• اتصال RDP
یک نسخهی فروشی با قیمت ده دلار نیز از این نرمافزار موجود است ولی کاربران معمولی به آن نیازی نخواهند داشت.
7- AnyDesk
از AnyDesk هم میتوان به عنوان یک برنامه قابل حمل و هم یک اپلیکیشن دسکتاپ استفاده کرد. اتصال دو اپلیکیشن بسیار ساده است. کلاینت تنها به آدرس یا نام مستعار AnyDesk میزبان نیاز دارد. علاوه بر آن گزینهای برای دسترسی بدون نظارت وجود دارد. اگر دوست دارید به فایلهای یک کامپیوتر دسترسی داشته باشید بدون این که کسی از آن استفاده کنید این نرمافزار برای شما بهترین گزینه است.
قابلیتهای دیگر این نرمافزار شامل یک اسلایدر است که تعادل را بین کیفیت و سرعت اتصال برقرار میکند، سینک کردن کلیپبرد، ضبط صفحه و میانبرهای صفحه کلید بین دو کامپیوتر است.
یک هشدار مهم
اول این که بسیاری از هکرها با عنوان پشتیبان تکنولوژی از این اپلیکیشنها سوء استفاده میکنند. ممکن است کسی با خانه شما تماس گرفته و شما را تشویق کند تا اپلیکیشن آنها را روی دستگاه خود نصب کنید. اما همین که این کار را انجام دهید دسترسی کامل دستگاه خود را به آنها دادهاید. درنتیجه تنها امکان دسترسی از راه دور را به کسانی دهید که به آنها اعتماد دارید. درضمن اگر از یک حساب کاربری برای ورود به اپلیکیشن استفاده میکنید باید بدانید که قابل هک است. در سال 2016 اپلیکیشن TeamViewer قربانی یکی از این حملات شد. هزاران کاربر اعلام کردند که دستگاهشان هک شده است. حتی بعضی از این کاربران گفته بودند که از حسابشان پول دزدیده شده است.
بیشتر بخوانید:
پنج اپلیکیشن برای داشتن تفکر مثبت و مبارزه با افسردگی
ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام، سروش همراهی کنید.
منبع خبر: makeuseof
ثبت نظر