وی با اعلام اینکه شورای راهبری حمایت از جویشگرها را به شکل موقت و از طریق مسابقه و انتخاب بهترینها از طریق شاخصهای شفاف و قابلاندازهگیری آغاز خواهد کرد، گفت: امروز اگر پروژههای مهمی نظیر جویشگرهای متنی مورد حمایت قرار نگیرند ادامه این خدمات دچار خطرپذیری خواهد شد.
رئیس شورای راهبری با تأکید بر خرد جمعی در نهایی سازی یک مدل اقتصادی مناسب در جویشگرهای بومی، گفت: در طرح جویشگر فرض بر این خواهد بود که شرکتها با خدمات متفاوت در کنار هم قرارگرفته و زیرساخت مناسبی برای طرح جویشگر بومی فراهم شود. وی همچنین گفت: حمایتهای طرح در چند مرحله انجام خواهد شد که در مرحله اول کلیه شرکتکنندگان با توجه به توانمندی آنها حمایتشده و جهتدهی مناسبی برای یکپارچه شدن و تشکیل سکوهای خدمات کاملتر انجام میشود و در مراحل بعدی مدل حمایتی به سمت یکپارچه شدن خدمات و شکلگیری جویشگرهای بومی خواهد بود.
در ادامه این نشست، دبیر شورای راهبری به ارائه برنامه همایش ملی طرح جویشگر بومی و نشستهای آن پرداخت و سپس اعضای شورای راهبری نقطه نظرات خود را در خصوص برنامه همایش و نحوهی برگزاری آن تشریح کردند.
گفتنی است علاقهمندان برای آگاهی از تمام اطلاعات مربوط به طرح جویشگر بومی میتوانند به پایگاه اینترنتی این طرح به نشانی www.didras.ir مراجعه نمایند.