۳ ماده غذایی که اندام تان را باریک می کند,

   
نام نویسنده:
|
دسته بندی:
|
فصل گرم تابستان و رفتن به استخر و شنا و مهمونی ها شروع شده است اما این به معنای پایان خوردن غذاها و میان وعده های خوشمزه و دلچسب نیست. صدها مواد غذایی خوشمزه وجود دارد که به جای هدر دادن تلاش های شما برای لاغر شدن، می تواند به برنامه کاهش وزن تان کمک کند. در اینجا با ۳ ماده غذایی که به باریک نگه داشتن اندام شما کمک می کند آشنا شوید.

1-    کاری
آیا از آن دسته افرادی هستید که عاشق ادویه کاری هستند؟ اگر جواب تان مثبت است باید بگویم خوش شانس هستید. زیرا غذاهای تندی که در دستور تهیه شان فلفل قرمز و چیلی به کار می رود حاوی ترکیبات افزایش دهنده ی متابولیسم، یعنی کپسایسین هستند. به گفته متخصصان کپسایسین تاثیر تلاش های شما برای کاهش وزن را ۲ برابر می کند.

در تحقیقاتی که در دانشگاه آرهوس دانمارک انجام شده و نتایج آن در مجله بیولوژیکال شیمی به چاچ رسیده است، نشان می دهد که مصرف کپسایسن خاصیت گرمازایی بدن را افزایش می دهد و این امر خود موجب بالا رفتن درجه حرارت و متابولیسم فرد می شود که درنتیجه سبب می شود بدن کالری بیشتری بسوزاند. همچنین نتایج این تحقیقات نشان می دهد که این ترکیبات در سرکوب اشتها نیز موثرند.
 

فقط مراقب باشید که از سس های کاری چرب و روغنی اجتناب کنید زیرا مواد چرب و چاق کننده موجود در این سس ها ترکیبات لاغر کننده موجود در فلفل چیلی را بی اثر می کند.
۲-    پنیر
اگرچه پنیر به خصوص انواع پرچرب آن دربردارنده کالری هستند اما مطالعات نشان می دهد بدن افرادی که پنیر خورند بیشتر به لاغری گرایش دارد. بر طبق مطالعه ای که نتایج آن در مجله آمریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است، زنانی که روزانه ۲۸ گرم پنیر پر چرب می خورند در طول زمان نسبت به زنانی که پنیر نمی خورند وزن کمتری به دست می آورند. یک دلیل احتمالی ممکن است این باشد که لبنیات کامل حاوی اسید لینولئیک مزدوج هستند که می تواند منجر به افزایش متابولیسم بدن شود. اما از یاد نبرید فقط ۲۸ گرم نه مقادیر بالای پنیر!
همچنین مطالعات دیگر نشان می دهد افرادی که اصولا از تمامی انواع محصولات لبنی استفاده می کنند گرایش بیشتری به لاغری دارند و این ممکن است به علت کلسیم موجود در این مواد غذایی باشد. یک تئوری این است زمانی که شما کمبود کلسیم دارید اشتهای شما با این امید که اگر مقادیر غذایی بیشتری بخورید کلسیم بیشتری نیز به بدن تان می رسد افزایش پیدا می کند.

به گفته متخصصان پنیر کم چرب بهترین گزینه برای کاهش وزن محسوب می شود. سعی کنید روزانه ۵۶ تا ۷۲ گرم پنیر بخورید و مابقی غذایتان را از چربی های اشباع شده، که پنیر نیز حاوی مقادیر بالایی از این نوع چربی است دور نگه دارید.
۳-    آجیل مخلوط

بگذارید راه هایی که آجیل ها و دانه های خوراکی سبب لاغری می شوند را بررسی کنیم، اول نسبت به سایر غذاها آجیل خاصیت سیرکنندگی بیشتری دارند یعنی به شما احساس پری بیشتری می دهند.
دوم بر طبق تحقیقی که در دانشگاه بارسلونا انجام شده است و نتایج آن در مجله “تحقیقات پروتئوم” انجمن شیمی آمریکا  به چاپ رسیده است، آجیل ها و دانه های مخلوط سطح سرتونین (ترکیبات نوروشیمیایی مسئول شادی) را افزایش می دهند. سرتونین سبب بهبود خلق و خوی فرد شده و اشتها را کاهش می دهد و همچنین برای قلب نیز مناسب است.

مطالعه ی دیگری از دانشگاه پورودو هند که نتایج آن در مجله بین المللی چاقی منتشر شده است، نشان داد زمانی که شرکت کنندگان در این پژوهش ۵۰۰ کالری با مصرف بادام زمینی به رژیم غذایی خود اضافه کردند نه تنها سبب شد تا در وعده های غذایی که پس از مصرف بادام زمینی می خوردند مقدار غذای کمتری بخورند بلکه متابولیسم آنها تا ۱۱ درصد نیز افزایش یافت. و خوردن غذای کمتر به نوعی تایید کننده همان خاصیت سیرکنندگی بیشتر آجیل ها در مقایسه با سایر غذاها است. اما علتی که آجیل ها پس از خورده شدن سبب افزایش کالری سوزی و متابولیسم می شوند این است که بدن به طور کامل آنها را جذب نمی کند بنابراین مقداری از آجیل های خورده شده بهمراه کالری هایشان از بدن دفع می شوند.

اخبار مرتبط

دیگر اخبار نویسنده

ارسال نظر


  • .
    2016-05-03 11:16:17

    ممنون میشم اطلاعات در مورد اینکه چی بخوریم لاغر بشیم بیشتر بزارید ....

    پاسخ دادن
شخصی سازی Close
شما در این صفحه قادر به شخصی سازی نمیباشید