اینترفیس اوبونتو در ویندوز ۱۰ قابل نصب است

اینترفیس اوبونتو در ویندوز ۱۰ قابل نصب است

شرکت مایکروسافت با همکاری کمپانی کنونیکال، موفق به ایجاد زیرسیستمی شدند که قادر به اجرای کدهای باینری گنو/لینوکس می باشد. بدین ترتیب دریچه ی جدیدی برای وارد کردن نرم افزارهای لینوکسی به دنیای ویندوز، باز شده است. اکنون، کاربران ویندوزی به راحتی می توانند دسکتاپ یونیتی و XFCE را بر روی ویندوز ۱۰ خود، نصب کنند.

این اتفاق یکی از مهم‌ترین رویدادهای ممکن برای ویندوز است: سازگاری با لینوکس. در ماه آوریل، مایکروسافت اعلام کرد در حال توسعه ی زیرسیستمی است که طی آن بتواند نرم افزارهای لینوکسی را به صورت موازی بر روی ویندوز، اجرا کند. بنابراین، محیط دسکتاپ یونیتی اوبونتو، به زودی قابل نصب بر روی ویندوز خواهد شد. در به روز رسانی بعدی ویندوز ۱۰، منتظر تغییرات زیادی از سوی یونیتی اوبونتو در محیط ویندوز خواهیم بود.

همان‌طور که می دانید، یونیتی رسما به عنوان رابط کاربری گرافیکی اوبونتو انتخاب شده است، چرا که با تمام انواع صفحه نمایش سازگار است و علاوه بر این، رابط آشنایی برای کاربران لینوکسی به شمار می رود.

واضح است که یونیتی، هنوز به طور یقین بر روی سیستم‌های مایکروسافت، قابل اجرا نیست، اما رابط کاربری آن با موفقیت بر روی زیرسیستم لینوکس/ویندوز و در محیط بش، آزموده شده است.

پس از اعمال اصلاحات و بهبودهای لازم، تصمیم بر آن شد تا این رابط گرافیکی در ویندوز ۱۰ گنجانده شود. این امر، با ایجاد ژانرهای متفاوت، قطعاً تمام کاربران اوبونتو را غافلگیر خواهد کرد.

برای دست یابی به این شاهکار عجیب و غریب، اعضای جامعه اولین اسکرین شات های مربوط به یونیتی را به همراه XFCE 4 در گیت هاب منتشر کردند. اگر چه هنوز خطاها و مشکلات زیادی برای این کار وجود دارد، اما سرعت و عملکرد بالای آن، همه را شگفت زده کرده بود. با کمی صبر و تلاش  بیشتر، بالاخره علاقه مندان به این پروژه موفق به انتشار یک رابط مناسب شدند. همین که این اینترفیس، دیگر به صورت ماشین مجازی نمی باشد، باعث می‌شود با سرعت بیشتری بتوان بین دو محیط جا به جا شد.

به نظر می‌رسد برای دنیای متن-باز، گام جدیدی در راستای قابلیت استفاده در ویندوز برداشته شده باشد، اما بهر حال زمان مشخص خواهد کرد که این دو فلسفه تا چه مدتی می‌توانند در صلح به سر ببرند.

منبع خبر: techviral

مریم بهزادی

مریم بهزادی

کارشناس ارشد هوش مصنوعی و رباتیک، علاقمند به فناوری و دنیای توسعه نرم افزار.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر