تولید گرافین از گرافیت توسط میکروب ها

تولید گرافین از گرافیت توسط میکروب ها

گرافین یک ماده‌ جدید است که برای اولین بار توسط دو دانشمند روس‌تبار در دانشگاه منچستر در سال 2004 ساخته شد. قطر بسیار کم، انعطاف‌پذیری و چگالی بالا، رسانایی بسیار بالا در گرما و الکتریسیته از خواص بارز گرافین است. اما به تازگی دو شرکت کانادایی توافقنامه‌ای برای تولید «گرافین از گرافیت» امضاء کردند. آنها قصد دارند با یک روش سبز و با استفاده از نوعی میکروب، گرافیت را به گرافین و اکسیدگرافین تبدیل کنند.

رشد نانوسیم‌ها روی گرافین تک‌لایه‌ای موجب شد تا امیدهای زیادی در صنعت نیمه‌هادی‌ها برای جایگزینی گرافین با سیلیکون به‌وجود آید. به گزارش سایت توسعه فناوری نانو، این فرآیند به «روش بیوالکتروشیمیایی» شهرت دارد که در آن گرافین و اکسید گرافین تولید می‌شود.

در این فرآیند از میکروب‌ها به‌عنوان کاتالیست استفاده می‌شود که موجب تسریع تورق گرافیت و تولید اکسیدگرافین شده و در نهایت به گرافین تبدیل می‌شود. یکی از مزیت‌های این روش، زیست‌سازگار و سبز بودن آن است، به طوری که اجازه تولید در دمای اتاق و فشار محیط را می‌دهد و نیازی به استفاده از اسیدهای سمی، بازها، اکسیدان و احیاء کننده وجود ندارد، در حالی که در روش‌های رایج معمولاً از مواد بسیار سمی استفاده می‌شود. هدف این است که روشی ارزان برای تولید گرافین و اکسید گرافین ارائه شود.

نگاه دیگران

نگاه دیگران

نگاه دیگران نگاهی است از دنیای گسترده صفحات گوناگون اینترنت که منتخبی از آن‌ها را در پایگاه خبری چهره و اخبار مشاهده میکنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر