دستگاه بازتابندهی سیگنال، مجهز به وایفای، از نظر توان مصرفی، تنها 0.1 از کل توان مورد نیاز دستگاههای رایج قبلی را مصرف میکند.
در حال حاضر بازار دستگاههای مخابراتی و ارتباطی در پی عرضهی دستگاههایی است که از نظر مصرف انرژی و سایر منابع لازمهی برقراری ارتباط، در پایینترین سطح قرار بگیرند و یا حتی بدون نیاز به شارژ دوباره، استفاده شوند.
بنا به توضیحات ارائه شده توسط ناسا در این زمینه، ایدهی اصلی، پیرامون یک چیپ جدید میچرخد که برای آن تنها دو وضعیت تعریف شده است؛ وضعیت یک و وضعیت صفر. وضعیت یک وضعیتی است که در آن چیپ سیگنال دریافتی را به منبع فرستنده باز میگرداند. وضعیت صفر وضعیتی است که در آن چیپ سیگنال دریافتی را کاملاً جذب میکند. به این ترتیب در این وضعیت، دستگاه مجهز به قابلیت وایفای، مثلاً یک ساعت هوشمند، تنها به انرژی برای انجام پردازشهای داخلی خود نیاز دارد. در واقع دیگر نیازی نیست به اندازهی انرژی لازم برای یک دستگاه فرستنده گیرندهی کامل، تغذیه شود.
علاوه بر این، این گونه دستگاهها با سرعت عمل خواهند کرد؛ به گفتهی ناسا، این دستگاه قادر است در فاصلهای 2.5 متری با سرعت 330 مگا بیت در هر ثانیه، ارتباط برقرار کند. باید در نظر داشت که این دستگاهها در مقایسه با یک لینک معمولی وایفای، هزار بار انرژی کمتری مصرف میکند.
این که این دستگاهها با چه ترفندی بین وضعیتهای یک و صفر تبعیض قائل میشوند، یعنی چه زمانی سیگنال را جذب میکنند و چه زمانی سیگنال را به منبع فرستنده برمیگردانند، از طرف ناسا در قالب رازی نگهداشته شده بود.
در اشارهای مختصر به مکانیسم به کار گرفته شده در مورد این دستگاهها باید گفت که منبع فرستندهی سیگنال و یا مسیریاب، توان بیشتری نسبت به قبل تولید میکند؛ البته ناسا در مورد این که این توان چقدر بیشتر است جزئیاتی اعلام نکرده است. به علاوه همانطور که در شکل ارائه شده مشخص است، منبع سیگنالی با الگوی ثابت را ارسال میکند.
ثبت نظر