جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از بعضی مواد مضر و خطرناک سودمند است .
جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از بعضی مواد مضر و خطرناک سودمند است .
گل گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رییسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونهی گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی بعضی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) استفاده آن را خصوصا در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود میکند. گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم و تر در درجهی اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده میشود .
کیفیت گرم و تر گاوزبان استفاده آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر میکند بهخصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرسهای جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند .
جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از بعضی مواد تباه مفید است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از ۵ گرم در حجم حدود ۲۵۰ سیسی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به ۱۵۰ سیسی جوشانده و سپس با کمی لیموعمانی یا آبلیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات استفاده شود .
مصرف گل گاوزبان بهتنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، میتواند بهشدت مشکل سازباشد .
ثبت نظر