Surface Studio، جایگزین جدیدی برای رایانه های رومیزی از طرف مایکروسافت!

Surface Studio، جایگزین جدیدی برای رایانه های رومیزی از طرف مایکروسافت!

رایانه های رومیزی تا به امروز در دو مدل عرضه می شدند: 1- جعبه هایی الکترونیکی که شما می توانید آن ها را به مانیتور و یا تلویزیون خود وصل کنید و 2- دستگاه هایی مانند سری محصولات iMac شرکت اپل که چند وسیله را در قالب یک دستگاه در اختیار کاربر می گذارند؛ حال به نظر می رسد که سرفیس استوديو مایکروسافت آمده است تا این طبقه بندی را کمی گسترش دهد.

سرفیس استوديو را می توان به عنوان محصولی در قالب نسل جدید رایانه های رومیزی معرفی کرد که به یک صفحه بزرگ لمسی مجهز شده است و می تواند داده های ورودی قلم ها را نیز دریافت کند. این محصول علاوه بر این اولین رایانه رومیزی ساخته شده توسط ردموند می باشد. 

مایکروسافت تا به امروز از رقابت و شرکت کردن در بازار تولید و عرضه قطعات سخت افزاری برای رایانه خودداری می کرد و به سازندگانی مانند دل و اچ پی اجازه می داد تا در این صحنه جولان دهند. حال این سازنده آمده است تا سرفیس استودیو را به عنوان رایانه ای برای هنرمندان، مبتکران و کاربران حرفه ای عرضه کند، محصولی که ردموند برای اولین بار اعضای خانواده آن را در سال 2012 در معرض عموم قرار داد. 

سرفیس استودیو چند ماهی بود که به موضوعی برای شایعه پراکنی منابع خبری مختلف تبدیل شده بود، با وجود این رویداد امروز مایکروسافت نشان داد که بسیاری از این شایعه ها صحت دارند. این محصول درواقع یک رایانه رومیزی بزرگ از نوع دستگاه های تک جزیی تخت می باشد که به واسطه نوع طراحی خود می تواند زوایای دید و طراحی بهتری را در اختیار کاربر بگذارد. 

تا به حال منابع خبری مختلفی اعلام کرده اند که نمایشگر به کار رفته در پروسه ساخت این رایانه یکی از نازک ترین نمایشگرهای موجود در بازار می باشد که تنها 12.5 میلی متر ضخامت دارد، یک نمایشگر 28 اینچی با تراکم پیکسلی 192 PPI که طیف رنگ قابل پشتیبانی آن DCI P3 تعریف شده است. این طیف رنگی در واقع همان مقداری می باشد که فیلم سازان در هنگام ساختن فیلم های مختلف مانیتورهای خود را به اندازه آن تنظیم می کنند و یا دستگاه iMac 5K شرکت اپل توانایی پشتیبانی آن را دارد.

برای گیمرها!

سرفیس استودیو نمایشگر بسیار زیبایی دارد ولی در کنار این نمایشگر زیبایش می تواند در قالب یک جان سخت واقعی یک مجموعه سخت افزاری بسیار خوب را نیز در اختیار کاربران قرار دهد. این محصول به یک پردازشگر i7 و کارت گرافیک Nvidia 980M مجهز می باشد. 980 جدید ترین کارت گرافیک ساخته شده توسط سازنده خود نیست اما به راحتی می تواند از پس انجام و اجرای بسیاری از کارها و بازی های موجود برآید.

از دیگر مشخصات سرفیس استودیو می توان به یک درایو 2 ترابایتی، رم 32 گیگابایتی و پروتکل بی سیم اشاره کرد که کاربر را قادر می سازد تا بدون اضافه سازی سخت افزار جدیدی 4 کنترلر ایکس باکس را نیز به این رایانه زیبا متصل کند. 

برای کاربرانی به جز گیمرها!

ظاهرا ردموند در هنگام ساخت رایانه خود همه کاربران را مد نظر قرار داده است به این ترتیب که برای مثال این رایانه را به یک دوربین HD، میکروفون داخلی، لولای تنظیم کننده برای تنظیم مکان نمایشگر و مجموعه ای از تجهیزات درجه بندی{با نام سرفیس دایال (Surface Dial)} که کاربرد بسیار بالایی برای ادیتورهای فایل های صوتی و تصویری دارد، مجهز کرده است. 

سرفیس دایال مزایای دیگری هم دارد. با استفاده از این ویژگی کاربران می توانند به راحتی در تایم لاین ها و پروژه های طولانی خود جست و جو کنند، طیف های رنگی را مشخص سازند و در قسمت های مورد نظر یک طرح بزرگ نمایی ایجاد کنند.

سرفیس استودیو در نوع خود جالب ترین رایانه محسوب می شود اما الزاما قوی ترین رایانه نیست زیرا برای مثال شرکت ام اس آی (MSI) توانسته است که یک محصول مشابه آن را بسازد و در ساخت آن از آخرین نسل از پردازشگرهای گرافیکی Nvidia استفاده کند. 

طبق اطلاعات موجود کاربران از هم اکنون می توانند این رایانه را سفارش دهند. قیمت سرفیس استودیو از 3000 دلار شروع می شود که برای کاربران متوسط دیوانه کننده است اما برای کاربران حرفه ای و خلاق بهای چندان زیادی محسوب نمی شود. 

منبع خبر: gizmodo

مجتبی ذکایی

مجتبی ذکایی

مجتبی ذکایی فارغ تحصیل رشته مکانیک خودرو و مترجمی زبان انگلیسی است و هم اکنون در دانشگاه شهید باهنر کرمان در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آموزش زبان انگلیسی مشغول به تحصیل می باشد . مجتبی به جهان خودرو ، سرعت ، موبایل و تجهیزات ارتباطی علاقه زیادی دارد .


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر