استارتآپ روباتیک Apptronik با معرفی ربات انساننما به نام Apollo، وارد صحنهی فناوری شده است. این ربات ابتدا توانایی انجام وظایف متنوعی مانند کارهای خانگی، کارهای انباری و نظارت را داراست و در آینده میتواند در اکتشافات فضایی نیز نقش داشته باشد.
Apollo با ارتفاع 1.7 متر و وزن 72.6 کیلوگرم، تقریباً به شکل و اندازهی انسانها طراحی شده است. این ربات توانایی بلند کردن بارهای با حداکثر وزن 25 کیلوگرم از زمین را دارا بوده و برای کار در محیطهای مختلف در کنار انسانها طراحی شده است. Apollo به طور کلی برای یک روز کاری 22 ساعته طراحی شده و از یک باتری قابل تعویض با مدت عمر چهار ساعته استفاده میکند.
این ربات از دوربینها و حسگرهایی در سر و بدنهاش استفاده میکند تا بتواند محیط اطراف خود را به صورت 360 درجه مشاهده کرده و مسیر حرکت خود را مشخص کند. همچنین، مغز یا رایانه اصلی ربات در قفسه سینهاش قرار دارد.
بدنه Apollo نیز دارای یک پنل دیجیتال است که اطلاعاتی در مورد عمر باقیمانده باتری، وظیفه فعلی ربات، زمان اتمام کار و کارهای آینده را نمایش میدهد.
شرکت Apptronik به منظور جلوگیری از فرضیه "دره وهمی"، که به معنای ناراحتی انسانها از روباتهای شبیه به خودشان است، ویژگیهایی را در Apollo اضافه کرده است که احساس دوستانهای به آن میبخشد.
آغازاً، سازندگان از این ربات برای انجام وظایف مرتبط با لجستیک استفاده میکنند و اجازه میدهند تا وظایف سنگین داخل انبارها را بر عهده بگیرد تا زنجیره تأمین با افزایش بهرهوری بهبود یابد. اما در طولانیمدت، اپلیکیشنیک برنامههایی دارد که حداقل تا یک دهه آینده را برای Apollo در نظر گرفته است.
جف کاردناس، مدیرعامل و بنیانگذار Apptronik، اعلام میکند: "هدف ما ساخت رباتهای همهکارهای است که بتوانند برخی از کارهای انسانی را انجام دهند و در نهایت به کاوش در زمین، ماه، مریخ و حتی فراتر از آن بپردازند."
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: edition.cnn
ثبت نظر