در رویداد اخیر، بیل گیتس اعلام کرده که در آینده، دستیارهای شخصی هوش مصنوعی به اندازهای مهم خواهند شد که هر شرکتی که در عرضه آنها پیشرو باشد، نسبت به رقبای خود برتری خواهد داشت. او اعتقاد دارد که این فناوری قادر است به شکلی رفتار کاربران را تغییر دهد که نیاز به استفاده از موتورهای جستجوی وب یا خرید از طریق آمازون را از بین ببرد.
به گزارش CNBC، در یک رویداد مربوط به هوش مصنوعی، بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، اعتقاد دارد که در آینده دستیارهای شخصی هوش مصنوعی قادر خواهند بود بسیاری از وظایف را برای کاربران انجام دهند. او توضیح میدهد: "دستیار شخصی بزرگترین مسئله است، زیرا با کمک آن دیگر نیازی به استفاده از موتورهای جستجو نخواهید داشت، دیگر برنامههای کاربردی حذف خواهند شد و نیازی به خرید از آمازون و فروشگاههای آنلاین مختلف نخواهد بود."
بیل گیتس معتقد است که دستیارهای هوش مصنوعی قادر خواهند بود نیازها و عادتهای افراد را درک کرده و به آنها در خواندن مطالبی کمک کنند که به خود فرد فرصت خواندن آنها را نمیدهد. او باور دارد که شانس استارتاپها و شرکتهای فناوری برای به دست آوردن بازار هوش مصنوعی به طور مساوی پیش میرود.
بیل گیتس اظهار میکند: "اگر مایکروسافت در این حوزه ورود نکند، ناامید میشوم؛ اما از دیدن استارتاپهایی مانند Inflection شگفتزده شدهام." Inflection یک استارتاپ در زمینه هوش مصنوعی است که توسط مصطفی سلیمان، بنیانگذار و مدیر سابق دیپمایند، تأسیس شده است.
گیتس تأکید میکند که هنوز زمانی برای عرضه عمومی دستیارهای هوش مصنوعی نیاز است، اما در این مدت، شرکتها همچنان از ابزارهای هوش مصنوعی مولد مانند ChatGPT در محصولات خود استفاده خواهند کرد.
او همچنین بیان میکند که هوش مصنوعی مولد میتواند تأثیر قابل توجهی بر روی کارگران یقه سفید، به عبارت دیگر افرادی که به طور اصلی کارهای دفتری انجام میدهند، داشته باشد. در آینده، وقتی رباتهای انساننما وارد بازار شوند، کارگران یقه آبی، یعنی افرادی که به طور اصلی کارهای دستی انجام میدهند، نیز تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.
همبنیانگذار مایکروسافت درباره تلاشهایش در بنیاد بیل و ملیندا گیتس نیز صحبت کرد و بیان کرد که هوش مصنوعی میتواند سرعت نوآوری در این حوزه را افزایش داده و به تولید داروهای پیشرفتهتر کمک کند.
اگرچه کارکردهای داخلی مغز هنوز برای دانشمندان ناشناخته است، گیتس باور دارد که بشر به تولید داروهای مفید برای درمان بیماری آلزایمر نزدیک شده است و کارآزماییهای بالینی برای داروهای جدید این بیماری احتمالاً تا 10 سال دیگر انجام میشود.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: CNBC
ثبت نظر